Pénteki programajánló

Nagy lesz a péntek, már a programok okán is, pedig csak a zenére koncentráltunk! És főleg az esti órákra. A Hofi mára betonból van, és a Jethro Tull is él még. Hot night in Budapest! Azután jön Róza, akinek soha ne mondd, hogy soha! Mivel a Balatonon még hideg van, irány a Balaton, de a Hunniában! Végül pedig bulika a '90-es évekből.

Beton.Hofi - Day 1

Akvárium Klub, április 7., 19:00

"Igazából erre a pár bulira gondoltam budapesti klubkoncertnek most, a jegyek elég gyorsan el fognak menni feltehetően, majd próbálok kiírni olyasmit időben, hogy 52% SOLD OUT, ami kicsit paradoxon, ha engem kérdeztek, de hagyjuk is, ÉN NEM MONDTAM SEMMIT."

Jethro Tull

Budapest Kongresszusi Központ, április 7., 19:00

Kétórás új műsorral, és a tavasszal megjelenő friss lemez néhány dalával tér vissza áprilisban Budapestre a Jethro Tull. Ian Anderson ezúttal is a Kongresszusi Központban lép fel zenekarával.

Ez a két roppant tehetséges fiatal énekes a 2022-es Jazz Csillagvizsgálón tűnt fel olyannyira, hogy még abban az évben két méltán nagynevű énekesnővel párosították őket. Molnár Alíz Pocsai Kriszta, Golarits Márton pedig Urbán Orsi együttesében vendégszerepelt nagy sikerrel. Itt az ideje, hogy mentorok nélkül, nagyközönség előtt mutassák meg, mit tudnak. A kíséretet is ragyogó fiatalok biztosítják, a szaxofonos Nagy-Czirok Csaba, a zongorista Pozsár Máté, a bőgős Vörös Zsolt és a dobos Horváth Máté személyében.

Soharóza × Jónás Vera Experiment: Back-Pack

MOM Kulturális Központ - MOMKult, április 7., 20:00

Jónás Vera, Halas Dóra és a Soharóza énekesei hosszú hónapokon keresztül vizsgálták családi örökségüket, rengeteg kutatómunkával és fókuszált beszélgetéssel, sokszor családtagjaik bevonásával is. A legfontosabb tapasztalatokat közösségi zeneszerzési módszerekkel formába öntve született meg új előadásuk zenei anyaga és narratívája, amely a Back-Pack, azaz hátizsák címet kapta. A csapat egészen apró részletekig elemzi a velünk született, folyamatos változásban lévő, de soha le nem tehető hátizsák tartalmát. A közös munka eredménye egy néha megrendítően őszinte és szívbemarkoló, de végig mély szeretetből építkező koncert, melynek során bizonyára a nézőkben is előbukkannak majd emlékeik.

A duó Amszterdamból származik, ahol egyedülálló hangzást alakítottak ki, amely egyensúlyt teremt a nagy energiájú elektronikus funk és az érzelmes szinti között merész, szépen megkomponált dallamokkal és dalszövegírással. A páros nemrégiben kezdett bele a küldetésbe, hogy újra felfedezzék önmagukat és azt, ami valóban hajtja őket, a saját maguk által szabott korlátoktól való megszabadulás folyamatában.

BALATON - klub a Hunniában

Hunnia Art Bisztró, április 7., 21:00

BALATON klub forever!!! Belépő (a rendezvény napján a helyszínen) 2000 Ft, amiben a repohár ára (ez is új) benne van. Ha van már poharad, akkor 1500 Ft.

Grencsó port

Jedermann kávézó, április 7., 21:00

Km.: Mákó Miklós (trombita), Dóczi Bence (e.gitár), Miklós Szilveszter (dobok), Kováts Zoltán Sándor (bass), Grencsó István (látogató)

Budapest Jazz Klub, április 7., 22:30

A Free BJC Jam Session esteken hétvégéről hétvégére a legismertebb és legnépszerűbb hazai zenészek alkotnak spontán formációkat. A késő éjszakába nyúló örömzenélések alkalmával bármi megtörténhet. Az elmúlt években meglepetésszerűen felbukkanó világsztárok és a legkülönbözőbb országokból érkező hobbizenészek egyaránt csatlakoztak az elsősorban vérbeli bebopot megszólaltató triókhoz.

Gerappaaa 90's & 00's party

Akvárium Klub, április 7., 22:30

Legyen az Backstreet Boys, Scooters, Britney Spears, a Pussycat Dolls vagy MC Hammer, DJ Tinder garantálja, hogy teli torokból üvöltve táncoljátok majd át az éjszakát! Ezeket a zenéket ugyanis Mindenki ismeri! Ásd elő a batikolt pólót, tedd zsebre a Turbó rágót és gyere április 7-én az Akvárium Klub Lokál termébe!