Vasárnapi hová

Ha egy szóval kéne mondjam, Veszprémbe lenne a helyes. Ajánlott programjaink közül ugyanis három van ott. Mind zene. Mind ugyanott. Ezt teszi a fülledt nyár, és a fesztiválok közötti fesztivál. A többi esemény meg csak lassacskán folyik, mint izzadság az embertesten. Azért válasszunk valamit!

RAIN-Esőcirkusz

Fővárosi Nagycirkusz, július 10., 11:00

A különleges vizes technika igazi kuriózum a magyar cirkuszművészet történetében, ennek köszönhetően egy egyedülálló vízi cirkuszi show-t láthat a közönség Budapesten. Az ismerős porond hol fényjátékos szökőkúttá, hol csendes tóvá, hol háborgó tengerré változik át – így egészítve ki a fellépő művészek csodálatos produkcióit. 

Fülesbagoly Tehetségkutató - Budapest 2022

Kobuci Kert, július 10., 12:00

Újra itt vannak a Fülesbagoly Tehetségkutatók! A 2022-es budapesti fordulónak a Kobuci Kert ad otthont július 10-én. A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a zene rendszerében, a Hangfoglaló Program támogatásával jön létre. 

Sunday Session - DJ Palotai, Yeromos

A38 Hajó, július 10., 17:00

Idén nyáron is folytatódik a Sunday Session! A 6. születésnapját ünneplő sorozat megújult formában tér vissza a családias hangulatáról, minőségi zenéiről és a felszabadult bulikról híres A38 Hajó orrteraszára. DJ Palotai és Yeromos (aka Wonda) számtalan felejthetetlen közös bulival a hátuk mögött, több, mint 10 év közös zenélést követően ismét egy színpadon állnak!

Nagy Gergő és Czuczor Tamás

Veszprém, Óváros tér, július 10., 18:00

Mi lehet a közös a Southern Rock, Blues, Jazz, Hard Rock és British Rock műfajokban? Ha más nem, az a több mint három évtizednyi barátság és örömteli együtt zenélés, ami ezt a két előadót összeköti.