Vasárnapi programajánló

Vasárnap délelőtt még a legkisebbek is belekostólhatnak egy kis koncertélménybe, hogy érezzék, mit csinálnak a nagyok egész vasárnap délután. Már, hogy azok a nagyok, akik ellátogatnak a vasárnapi koncertválogatás valamelyikére, ha tudnak választani a műfajok sokaságából.

Téli PagonyFeszt

Marczibányi Téri Művelődési Központ, november 26., 10:00

Már novemberben is van mit várni: a Téli Pagonyfesztet, amin nemcsak bemutatkoznak a Pagony legfrissebb karácsonyi könyvújdonságai és játékai, de közösen belevághattok az adventi készülődésbe is! Színpadi programokkal, kézműveskedéssel és szuper kedvezményekkel várnak benneteket!

Gryllus Vilmos: Nótás mikulás

Puskin Kuckó, november 26., 10:00

A Nótás Mikulás c. műsorban a tél és a téli ünnepek énekei szerepelnek, elsősorban persze Mikulás és Télapó dalai. Énekelhettek a Karácsonyról, az Újesztendőről és a farsangról is, hiszen Télapó szolgálata csak ekkor, a tavasz kezdetén ér véget.

ALCOHOL 20 éves jubileum + előzenekar: Tankcsapda

A38 Hajó, november 26., 18:00

Alcohol 20 éves jubileumi koncert. Előzenekar: Tankcsapda. Az esti program: 18:00 - kapunyitás, 19:00 - Tankcsapda, 20:00 - Alcohol

Neil Young Sétány - Ketten vagy hárman

Marczibányi Téri Művelődési Központ, november 26., 19:00

A Neil Young Sétány együttes dalai Tóth István és Huzella Péter előadásában. Neil Young, a Crosby, Stills, Nash & Young szupercsapat talán leghíresebbike, a mai napig termékeny dalszerző, világjáró művész. Neve mára már fogalom. A woodstocki nagy nemzedék egyik utolsó nagysága. A Neil Young Sétány koncerten a kezdetektől a legújabb dalokig Sülyi Péter magyar fordításában éneklik Young és a többiek híres és álomszép slágereit.

Blank Banshee

Akvárium Klub, november 26., 19:00

A kanadai zenei producer, a Shinjuku Mad zenekar egykori tagja, Blank Banshee, 2012-ben robbant be, mérföldkőnek számító Blank Banshee 0 lemezével, melyen egyesítette a trap és a vaporwave műfajokat. A vaporrap alműfaj egyik meghatározó albumának tartják.

Új utakon - Wolf Kati Band lemezbemutató koncert

Várkert Bazár, november 26., 19:00

Wolf Kati több mint húsz éve a hazai zenei élet egyik legkiemelkedőbb énekesnője, hallhattuk pop- és komolyzenei produkciókban, dalait az örök slágerek között tartják számon. A Szerelem miért múlsz? című slágerrel berobbant énekesnő munkásságát itthon és nemzetközileg is szakmai díjakkal ismerték el, számára a szakmai minőségben nincs kompromisszum.

ÁRAMSZÜNET:agócsXamb

Akvárium Klub, november 26., 19:30

A megújult Lokál első saját programsorozata az ÁRAMSZÜNET: ha elmegy az áram és bent ragad a szobában néhány vagány bandának a frontembere, akkor nincsen más hátra, mint előkapni a hangszereket és megmutatni, miből is lett a cserebogár. A meghívott vendégek a dalszerzést saját szerzeményeiken keresztül boncolgatják, egymástól kérdeznek és még egymás dalait is magukra öltik. Tarts velük egy meghitt elmélkedésre, amely központi eleme maga a zene.

VAV Europe Tour 2023

Barba Negra (Blue Stage), november 26., 20:00

A VAV egy hattagú, dél-koreai Kpop fiúzenekar, amelyet 2015-ben alapítottak. A VAV tagjai: St.Van, ACE, Ayno, Jacob, Lou, Ziu zenéjük és szerzeményeik magas színvonaláról ismertek, valamint táncos előadásaikról és klipjeik történetmesélő jellegéről.

Alerant Jazz Est: Budapest Jazz Orchestra - Gershwing Est

Budapest Jazz Club, november 26., 20:00

A Budapest Jazz Orchestra nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy bemutatja George Gershwin Rhapsody in Blue-ját a kiváló magyar jazz zongorista, Révész Richárd és Dubóczky Gergely karmester közreműködésével. Az est második felében a kiemelkedő jazz-énekesnő, Urbán Orsi lesz a zenekar szólistája, amikor is felcsendülnek Gershwin örök érvényű dalai.

Bujdosó-Pettik Á-Dudás-Horváth G... Hunnia Flash

Hunnia Art Bisztró, november 26., 20:00

Rendkívüli bulit szervezett Pettik Ádám (Besh o droM)! Az est résztvevői Bujdosó János (EK, Balaton)-gitár, Hegedűs Marci- saxi, Dudás Zsombi- dob, Horváth Gábor-bass (Balaton)