Bő 40 év után újranyitott Terence Hillék családi fagyizója!

Ebben a fagyizóban pisztácia sosem volt, maximum a csokoládé fogyott ki.

Terence Hillről sokan tudják, hogy Mario Girotti néven született Velencében, azt viszont valószínűleg már kevesebben, hogy egy híres cukrászfamília sarja. A Girotti családnak a Rómától kb. 100 km-re található Amelia nevű kisvárosban volt sokáig fagyizója, amit aztán 1974-ben bezártak.

Idén viszont egy környékbeli cukrászdával összefogva március 30-án újranyitotta a Girotti család a legendás cukrászdát az eredeti helyszínen - írja az Umbria 24. Az eredeti fagyizóban összesen háromféle ízt lehetett kapni: csokoládét, citromot és tejszínt.

Vagyis az életben pont fordítva játszódhatott volna le a híres fagyis jelenet Terence Hill és Bud Spencer között, itt pisztácia nem lett volna soha, és a csoki tudott volna kifogyni.

Az újranyitott fagyizó különlegessége, hogy a család leghíresebb tagja, Terence Hill ihlette a berendezést, valószínűleg népszerű úti cél lesz a színész rajongói körében az ő képeivel díszített, a családja üzemeltetésében lévő, törtelmi jelentőségű fagyizó.

Hogy pontosan mennyi ízzel tér vissza a fagyizó, egyelőre nem tudni, de az biztos, hogy a három klasszikus ízen felül lehet kapni eper- és mogyorófagyit is.

A megnyitóról egyébként Terence Hill élőben jelentkezett be, minden idők egyik legkevésbé izgalmas Facebook Live videójával.

A hely olyannyira Terence Hillről szól, hogy még a számla is szuvenír, ezen ugyanis Hill általános westernkarakterének képregényesített változata látható.