Danny Boyle rendezheti a következő James Bondot

A Gettómilliomos és a Trainspotting alkotóját az MGM filmstúdió is támogatja.

Azt már tavaly nyár óta tudjuk, hogy Daniel Craig még egy utolsó alkalommal visszatér James Bond szerepére, és arról is szóltak a hírek, hogy a színész Denis Villeneuve-öt látná szívesen a rendezői székben. Viszont a Szárnyas fejvadász 2049 rendezője inkább a Dune-t választotta, így ez lesz a következő projektje a 007-es ügynök története helyett.


Az MGM filmstúdió most Danny Boyle-t szemelte ki a következő Bond-film rendezésére, és úgy tűnik, hogy a szimpátia kölcsönös a stúdió és a rendező között. Már a 2012-es Skyfall és a 2015-ös Spectre - A fantom visszatér rendezésénél is szóba került Boyle neve, ám mindkettőnél végül Sam Mendes lett a befutó.


A Variety információi szerint szóba került Yann Demange neve is, aki még csak egy feltörekvő tehetség, és elsősorban tévésorozatokat rendezett eddig (Hulla-ház, Criminal Justice), de az MGM valószínűleg mégis inkább egy már befutott rendezőt bíz majd meg a Bond-film rendezésével. Bárki is lesz a befutó, a premier dátuma már szinte biztos: 2019. november 8.

via consequence of sound