Hangosan röhögős a Baywatch új előzetese

A Szikla és a bájgúnár komédiázása meglepően vicces, de persze a jócsajok is lassítva futkorásznak a napfényes tengerparton.

A 90-es évek ikonikus sorozata volt a Baywatch, amiben a történet sokadlagos volt, hiszen mindenki csak azért nézte, mert jó csajok sokat futkároztak benne lassítva. Elsőre bolondságnak, egy újabb felesleges filmnek tűnt a remake, bár gyaníthatóan a legtöbb ember megelégszik azzal, hogy két órán keresztül alulöltözött szupermodelleket és kisgatyás muszklimiskákat bámuljon a vásznon. Az első előzetes azonban meglepően jól sikerült, és egy akcióvígjátékot harangozott be.

Forrás: UIP Dunafilm

 

David Hasselhoff és szőrös mellkasa (amiről egyébként egy rákfajtát is elneveztek) már a múlté, a tengerparton a bombanők mellett már hegyomlások és kigyúrt szépfiúk őrködnek. Dwayne Johnson már többször bizonyította, hogy jó komédiás, és Zac Efron is önfeledten nyomja a saját sztereotípiájának paródiáját. Az új előzetes még viccesebb, mint az előző - ha valaki sutyiban a munkahelyen nézné, készüljön fel, hogy fel fog nyeríteni néhányszor, én legalábbis így jártam.

Az izomemberek és a jócsajok május végén szaladnak be lassítva a moziba.

Szólj hozzá Facebookon!