Készül az új Karate kölyök-film, már nagyban zajlik a szereplőválogatás

Egy nap alatt tízezren jelentkeztek a nyílt castingfelhívásra.

2024. március és június közt forgatják az új Karate kölyök-filmet, amiben Jackie Chan és Ralph Macchio is szerepelni fog. Chan a 2010-es remake-ben játszott, Macchio pedig az 1984-es eredeti filmben, és annak két folytatásában alakította Danielt. Hogy mindketten benne lesznek a készülő új filmben, az azért biztos, mert nemrég jelent meg egy nyílt felhívás, amiben mindketten szerepelnek: ebben tulajdonképpen az új karate kölyköt keresik.

A felhívás szerint olyan 15 és 17 év közötti kínai vagy kevert rasszú kínai személyt keresnek, aki Li Fongot alakítja majd a filmben. Az elvárások közt szerepel a folyékony angol beszéd, és előny a mandarin nyelv használata társalgási szinten. Korábbi színészi tapasztalat nem elvárás, de előny, ahogy a harcművészeti, gimnasztikai vagy táncban való jártasság is.

Ez is érdekelhet

Tíz dolog, amit nem tudtál a Karate kölyökről

Gyermekkorunk egyik megkerülhetetlen kedvence egy komplett generációval szerettette meg az autófényezést és a kerítésfestést. Ugyanis a célközönség zokszó nélkül elhitte, hogy ezek által elsajátíthatja a karate alapjait.

Tovább

 

A Sony Pictures nyílt felhívására egy nap alatt összesen 10 000 pályamű érkezett az Egyesült Államokból, Kanadából, az Egyesült Királyságból, Indiából, Ausztráliából, Szingapúrból, Finnországból, Svédországból és Dél-Afrikából, ami azt mutatja, hogy a Karate kölyök-franchise még mindig népszerű.

A legújabb Karate kölyök-filmet a tervek szerint 2024. december 13-án mutatják be a mozikban.

(via The Hollywood Reporter)