Korábban sosem látott, ütős jelenettel támad a Terminator 6 korhatáros előzetese!

Kijött egy Red Band trailer is a novemberben mozikba kerülő Terminator: Sötét végzethez.

Csúnyán beszélős-rengeteget lövöldözős, vadonat új előzetest kapott a részben Magyarországon forgatott Halálosztó-mozifilm, a Terminator: Sötét végzet.

Figyelem! Az alábbi előzetes sok káromkodást és erőszakot tartalmaz, 16 éven aluliak számára a megtekintését csak saját felelősségre ajánljuk!

És hogy miről fog szólni a franchise 6. része, ami elvileg közvetlenül a Terminator 2-t folytatja, és zárójelbe teszi a 3-4-5-öt? Egy új fejlesztésű Terminátor, a Rev-9-es (Gabriel Luna) visszautazik a jövőből a jelenbe, hogy (eddig tisztázatlan célból) elimináljon egy mexikói lányt, bizonyos Dani Ramost (Natalia Reyes). Ám a jövőből egy másik fémkarú harcos is érkezik: a mesterségesen felerősített Grace (Mackenzie Davis) képében, hogy legyűrje a gonosz Halálosztót. De felbukkan a T3-4-5-ben elvileg halott Sarah Connor (Linda Hamilton) is, valamint egy újabb T-800-as egység (Arnold Schwarzenegger), aki szereti magát Halálosztó helyett Carlnak hívatni, és már szemlátomást megráncosodott egy kicsit a  fémvázára pakolt élő szövet...

Nagy kérdés, hogy egy ilyen faék egyszerűségű sztori behúzza-e a mozikba a nézőket, mert a franchise atyja, James Cameron ennek a függvényében mond majd áment a további Terminator-filmekre. A trailerben van is egy mondat Sarah Connortól, ami akár a hányattatott sorsú fémkoponyás brand jelmondata is lehetne:

Ha ezt most nem nyerjük meg, akkor mindennek vége!

(via Geektyrant)