Ha kasszasiker lesz a Magyarországon forgatott T6, még több Terminátor-film jön!

A tervet maga a Halálosztó atyja, James Cameron mondta el a sajtónak.

Október 23-án lesz az amerikai premierje a Terminátor: Sötét végzet címen futó, hatodik Halálosztó mozifilmnek (mi sajnos majd csak október 31-én láthatjuk), így persze nem csoda, ha mostanság minden hétre jut egy új Terminátor-hír. A legutóbbi most épp az, hogy maga James Cameron, a széria atyja lebegtette meg a Terminátor 7-8. részét!

James Cameron a stábtagoknak magyaráz a Titanic forgatásán (kép: Port.hu)

 

A 65 éves rendezőzseni (aki a T6-ban íróként és producerként vett részt) a Deadline magazinnak nyilatkozott a Terminátor franchise jövőjéről és az exfeleségéről, Linda Hamiltonról, Sarah Connor első megformálójáról:

Heteket töltöttünk el egy ütős sztori kitalálásával, és azzal, milyen típusú történetet tudnánk elmesélni. Végül arra jutottunk, hogy Lindával kellene kezdeni valamit. Felgyűrtük az ingujjunkat, és nekiálltunk kiötölni egy jó sztorit. Amikor azt láttuk, valami már összejött, mindig próbáltuk egy három filmen átívelő témaként kezelni, szóval bőven volna még itt elmesélni való történet. Ha szerencsések leszünk, és elegendő pénzt csinálunk a Sötét végzettel, akkor nagyon pontosan tudni fogjuk, hová tartunk majd a további filmekkel.

Korábban egyébként James Cameron és Linda Hamilton is változtatni akartak a budapesti forgatás alatt a T6 forgatókönyvén, és ezeket a javaslatokat végül a Deadpool stábjából érkező rendező, Tim Miller is elfogadta. (via NME.com)