Matthew McConaughey már megint irtó jó fej volt

Virtuális bingójátékot szervezett azoknak a texasi nyugdíjasoknak, akik a karantén miatt kénytelenek az idősek otthonában ülni.

A világméretű koronavírus-járvány fenekestül felforgatta a hollywoodi szórakoztatóipart: leálltak a filmforgatások, bezártak a mozik, elhalasztották a premiereket, és a tévéinterjúk is online készülnek. A munka nélkül maradt színészek igyekeznek olyan elfoglaltságot találni, amivel azért örömet tudnak okozni az embereknek, ha már új filmjük és sorozatuk most épp nincs: Matthew McConaughey például nagyon kedves volt nemrég a texasi nyugdíjasokkal.

Fotó: Isaac Brekken / Getty Images for CinemaCon

 

A texasi születésű McConaughey és a karanténba szorult családja (az anyukája, Kay McConaughey, a felesége, Camila Alves, és a gyerekeik, Livingston, Levi és Vida, akikkel a sztár mindig együtt van, sőt, a vörös szőnyeges eseményekre is rendszeresen együtt mennek) tegnap virtuális bingó játékot szerveztek a Round Rock-i idősek otthonában lakóknak. A játékról több videó is készült, amely mára bejárta az egész internetet:

Egy Twitterre kirakott videóban pedig arról is beszélt a sztár, hogy bár most piros lámpát kaptunk, és megállt az élet, ha betartjuk a szabályokat (otthon maradunk, és kerüljük a nagy társaságot, ugyanakkor segítő kezet nyújtunk a rászorulóknak), akkor minden bizonnyal eljön még a zöld lámpa ideje, és ha nem is úgy folytatódik minden, mint régen, de legalább folytatódik:

No persze a többi hollywoodi sztár sem ül tétlenül otthon! Daniel Radcliffe a 3200 darabos Jurassic Park-legóját építgeti, Adam Sandler egy szál gitárral csinál otthoni karanténshow-t, Jack Black biciklis gatyában és veszkócsizmában táncolPatrick Stewart minden nap felolvas egy Shakespeare-szonettet, Schwarzenegger az állataival bolondozik, Gal Gadot a sztárkollégáival közös videóban énekel, Robert De Niro és Ryan Reynolds pedig azt üzenik, hogy mindenki maradjon szépen otthon (és ugyanezt üzeni Samuel L. Jackson is, csak káromkodva). Tegyünk mi is így! Unatkozni biztosan nem fogunk, amíg a munka nélkül maradt színészek ilyen vidáman elfoglalják magukat! (via Uproxx)