A legnagyobb sztárok karanténos-buzdító videóján te is sírni fogsz!

Az erkélyükön daloló olaszok után Hollywood legnagyobbjai is kedvet kaptak, és Gal Gadot vezetésével vagy húszan éneklik el nekünk az Imagine-t.

Aki megteheti, most már majdnem egy hete önkéntes karanténban van a világnak azokon a részein is, ahol nem tombol olyan szinten a koronavírus, mint Olaszországban, Kínában, Iránban vagy Dél-Koreában. Ez a tény pedig összeköt szinte mindenkit a Földön, hiszen a sztárokat ugyanúgy érinti, mint az átlagembereket.

Hogy ebben mindannyian együtt vagyunk, és együtt is fogunk kijönni belőle, felismerte a Wonder Woman filmek főszereplője, Gal Gadot is, és közel két tucat sztárbarátjával együtt készített egy videót, hogy buzdítson minket. A felvétel elején még csak azt láthatjuk, hogy Gadot elmeséli, milyen nagy hatással volt rá, hogy látta az Olaszországban készült videókat a „balkonkoncertekről”, például azt, amelyiken egy férfi trombitált.

Az igazi műsor azonban csak ezután következik, hiszen a színésznő barátaival együtt összevágott egy csodálatos videót, amelyben eléneklik nekünk John Lennon Imagine-jét. Gadotnak egészen konkrétan a következő sztárokat sikerült rávennie a projektre: Kristen Wiig, Jamie Dornan, Labrinth, James Marsden, Sarah Silverman, Eddie Benjamin, Jimmy Fallon, Natalie Portman, Zoë Kravitz, Sia, Lynda Carter, Amy Adams, Leslie Odom Jr., Pedro Pascal, Chris O’Dowd, Dawn O’Porter, Will Ferrell, Mark Ruffalo, Norah Jones, Ashley Benson, Kaia Gerber, Cara Delevingne, Annie Mumolo és Maya Rudolph.

Ez egyébként csak a legújabb kedves gesztus azoknak a sorában, amiket a sztárok meglépnek a koronavírus miatt. Ahogy arról korábban szintén beszámoltunk, Amy Adams és Jennifer Garner mesét olvasnak, hogy eltereljék a négy fal közé szorult gyerekek figyelmét a bezártságról, a Ryan Reynolds – Blake Lively házaspár (és még sokan mások) pedig egymillió dollárt ajánlottak fel azoknak, akiknek a kialakult helyzet miatt kenyérgondjaik adódtak.


(via Uproxx)