Sean Penn abbahagyja?

Egy interjúban vallotta be, hogy elege van Hollywoodból.

A kétszeres Oscar-díjas színésszel a CBS Sunday Morning nevű műsorának munkatársai beszélgettek (az adást majd csak ezen a hétvégén sugározzák), akiknek a sztár elárulta, hogy elvesztette a színészmesterség iránti rajongását.

„Remek dolog jó színészekkel vagy jó rendezőkkel dolgozni, jó forgatókönyvekkel találkozni, akár csak azért, hogy formában maradjak” – mondta Penn a műsorvezetőnek, Tracy Smithnek.

„De megvan-e a hit bennem, hogy ezzel maradandó értéket hozok létre? Talán hipotetikusan felvethetem a kérdést. De egyszerűen már nem érzem zsigerileg a késztetést. Már nem élvezem ezt az egészet”

– tette hozzá, és azt is elismerte, hogy már egy ideje így érez.

Forrás: Emma McIntyre/Getty Images

 

De nincs veszve semmi, hiszen úgy tűnik, a színész időközben rálelt következő szerelmére: az írásra. Bob Honey Who Just Do Stuff (Bob Honey, aki elintéz dolgokat) című debütáló regénye március 27-én jelenik meg a Simon & Schusternél, ami a CBS egyik leányvállalata – így meg is van a magyarázat, miért pont ennek a csatornának állt elő Penn a nagy vallomással.

Az abszurd és szatirikus könyv egy szennyvíztartály-kereskedőről szól, aki csakhamar inkább átvált a bérgyilkosságra, és célpontjaival egy kalapács segítségével végez.

„Tudja, néhány ember meg fogja venni a könyvet, néhány ember pedig nem fogja megvenni a könyvet.

Azt hiszem, néhány ember igazán élvezni fogja, mások pedig herótot kapnak majd tőle. És valójában éppen ez az, amit ezzel közölni akarok magamról” – nyilatkoztatta ki Penn a műsorban a gondolatot, amivel igen nehéz lenne vitába szállni.


(via Entertainment Weekly)