Beszólt a True Detective új évadának sztárja az eredeti alkotónak

Nic Pizzolatto megosztotta a fináléval kapcsolatos negatív véleményeket. Kali Reis ezt nehezményezte.

Még február elején megírtuk mi is, hogy a True Detective eredeti kreátora, Nic Pizzolatto nincs elragadtatva az új évadtól, amelyet az ő részvétele nélkül készített el az HBO Issa López showrunneri vezetésével. Pizzolatto több Instagram-kommentben is igyekezett elhatárolódni az új részektől, visszautasítva minden kapcsolatot a Matthew McConaughey és Woody Harrelson nevével fémjelzett első évad és a Night Country között.

A legelképesztőbb rejtett utalások a True Detective 4. évadjában

Rejtett üzenetek, megbúvó jelek, burkolt utalások az első négy epizódban.

Bővebben az új évadról

 

A jelek szerint az új évad fináléja sem győzte meg, mert az Instagram-oldalán kommentár nélkül újraposztolt néhány kemény rajongói kritikát. A nézők ezekben a negyedik évadot "tiszteletlennek és sértőnek", valamint "zavarosnak" nevezték, illetve a finálé "lusta és értelmetlen" megoldásait kárhoztatták, azt állítva, hogy Lopez "szétbarmolta" Pizzolatto eredeti írását, utalva ezzel a Night Country és a True Detective első évada közötti kapcsolatokra.

A közösségi médiában a rajongók természetesen a negyedik évad védelmére keltek, és megszólalt Kali Reis is, aki Evangeline-t alakította, mondván:

Ez rohadt nagy szégyen... de úgy látszik az új divat az, hogy  ’ha nem tudsz semmi jót megosztani, akkor sz*rozz össze másokat’.

Eközben Pizzolatto állítólag a Penge-film forgatókönyvét írja a Marvelnek.

via: Variety