Ezekkel a sorozatokkal és filmekkel indítja az évet a Disney+

Jön a néma szuperhős, 2023 leglátványosabb sci-fije, egy Dickens-adaptáció és egy legendás spanyol divattervező sztorija.

Exkluzív újdonságokkal és klasszikusokkal is készült a Disney+ januárra. Dickens ikonikus karaktere visszatér Az agyafúrt vagány című új sorozatban Thomas Brodie-Sangster főszereplésével. A sorozat az 1850-es évek Ausztráliájában játszódik, és David Thewlis alakítja a hírhedt Fagint.

Akit érdekel a divat világa, annak kötelező a Cristóbal Balenciaga című életrajzi sorozat, amely nem meglepő módon a neves spanyol tervező életéről szól, és ebben a hónapban kerül fel a Marvel Studios várva várt Echo című sorozata is.

Echo (január 10.)


Az Echóban Maya Lopez kerül reflektorfénybe, akit Wilson Fisk bűnözői birodalma üldöz. Amikor hazatér, szembe kell néznie saját családjával és örökségével. (Minden rész elérhető a premier napján.)

7+1 dolog, amit tudni érdemes az Echóról, a Marvel legújabb sorozatáról

A január 10-én a Disney+-on debütáló széria az ígéretek szerint a Marvel eddigi legvéresebb és legkegyetlenebb sorozata.

Még több Echo

 

Az Alkotó (január 17.)

Gareth Edwards rendező nagyszabású sci-fi akció-thrillerje a mozik után a stremingre is megérkezik.

A jövőben háború dúl az emberek és a mesterséges intelligencia seregei között. Joshuát, a harcedzett, korábban a különleges erőknél szolgált ügynököt felesége eltűnése emészti, amikor azt a feladatot kapja, hogy derítse fel és ölje meg az Alkotót. Az Alkotó egy rejtőzködő, fejlett építész-MI, aminek újonnan kreált fegyvere képes lenne véget vetni a háborúnak – és az egész emberiség létezésének. Joshua válogatott csapatával az ellenséges vonalak mögé indul, az MI-uralta terület sötét mélyére…, ahol felfedezi, hogy a világpusztító fegyver, amit meg kell semmisítenie, valójában egy gyermek formáját öltött mesterséges intelligencia.


Egy igazi bogár élete (január 24.)

Lépj be egy láthatatlan mikroverzumba, amelynek karizmatikus miniatűr hősei észbontó szupererőiket használják a túlélésre. Szeld át a dzsungelt a karcsúméhekkel! Bungee jumpingolj egy pókkal a város szívében! Küzdj meg a falusi tó szörnyetegeivel! A legmodernebb filmkészítési technikák és a legújabb tudományos felfedezések garantálják a meglepő látványt és az elképesztő drámákat. (Minden rész elérhető a premier napján.)


Az agyafúrt vagány (január 17.)

Az 1850-es évek Ausztráliájában, a nyüzsgő Port Victory kolóniában játszódik a Disney+ új sorozata, amelyben Jack Dawkins, az agyafúrt vagány zsebmetszés helyett sebészként hasznosítja kézügyességét. A múltja azonban nem ereszti, mert Fagin visszacsábítja őt a bűnözés világába. Nagyobb veszélyt jelent a szívére nézve Lady Belle, a kormányzó lánya, aki eltökélte, hogy a kolónia első női sebésze lesz. Történet újrakezdésről, árulásról és szerelemről. (Minden rész elérhető a premier napján.)


Cristóbal Balenciaga (január 19.)

Cristóbal Balenciaga Párizsban debütál tervezőként, de a Spanyolországban divatot teremtő alkotásai egyszerűen nem működnek a kifinomult divat világában, ahol a Chanel, a Dior és a Givenchy határozza meg a trendeket. Balenciaga, akit az élet minden területén a kontrollmánia vezérel, kialakítja a stílusát, és végül a legnagyobbá válik. (Minden rész elérhető a premier napján.)


Az ékszertolvaj (január 17.)

Dokumentumfilm egy bűntényről, amit a nebraskai Omahából származó tinédzser bankrabló, Gerald Blanchard követett el, aki sokak szerint minden idők legjobban megtervezett rablását hajtotta végre Ausztria koronaékszere, a „Sisi-csillag” ellopásával. Gerald Blanchard az édesanyja, valamint az őt letartóztató két kanadai rendőr segítségével meséli el történetét.