Hatalmasat spoilerezett a The Walking Dead sztárja

November 20-án végleg lehúzzák a rolót az AMC zombis sorozatánál. Norman Reedus képes volt azt nyilatkozni, hogy mindenki meg fog halni az utolsó részben – de élünk a gyanúperrel, hogy csak poénkodott. Vannak azért szerencsére a témában normálisan nyilatkozók is.

„Lesznek bizonyos pillanatok, amik szuper szomorúak. Aztán olyanok is, amelyekben megmutatjuk, hogy »baszki, yeah, ilyen az igazi csapatszellem!« (…) A végső nyolc epizódban tényleg mertünk nagyot álmodni, tetemes mennyiségű lesz az adrenalin. És persze sok lesz az érzelem. És a félelem is. Aztán ott vannak persze azok a dolgok, amit mindenki elvár egy finálétól. Szóval sok lesz a történés. A csoport néhány tagja olyan bátorságról tesz tanúbizonyságot, amire senki sem számít, és ez igazán nagyszerű. (…)

És persze végül mindenki meghal. NEM VICCELEK!”

– mondta az Entertainment Weeklynek a Darylt alakító színész.

A sztár utolsó szavaiból arra következtetünk, hogy nyilvánvalóan poénkodott, de azért várhatóan lesz pár szomorú haláleset. A Maggie Rhee-t megformáló Lauren Cohan például úgy nyilatkozott, hogy rendkívül megindító pillanatoknak lehetünk majd a szemtanúi: olyasmiknek, amelyek eléggé megszokottak a The Walking Dead világában, mint például a halál és a veszteség. A színésznő szerint Angela Kang showrunner nagyon jó munkát végzett a sorozat lezárásával, és igazán izgalmas lesz látni, hova lyukadnak ki végül a megmaradt hősök.

 


Melissa McBride (Carol Peletier) is úgy érzi, a rajongókat nagyon meghatja majd a finálé, Greg Nicotero executive producer, az utolsó epizód rendezője pedig azt tette hozzá, hogy alkotótársaival megpróbálták a végére visszahozni azt a hangulatot, ami az első, második és harmadik évadban jellemezte a műsort. „Igyekeztünk megmutatni, hogy a túlélőinket fenyegető veszély valós, hogy a tétek magasak, és hogy mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy megmentsék a közösségüket. Szóval jó sok érzelem lesz, igazán fantasztikus pillanatok,

de azért nem lesz hiány a menő akciójelenetekből sem”

– ígérte az alkotó.

„A tipikus Walking Dead-módi szerint könnyeket fogunk facsarni. De szerintem az is jellemző ránk, hogy mindebben lesz egyfajta melegség, ha értitek, mire gondolok. Mivel szerintem ez a sorozat leginkább a családról és a családra találásról szól. És ez az, amit itt akarunk hagyni végső üzenetként a nézőknek” – szögezte le az említett showrunner, Angela Kang. A The Walking Dead befejező, 11. évadának egyelőre az első 8 epizódja látható az HBO Maxon, szóval minden bizonnyal hamarosan felkerül a maradik 16 rész is.

Érdekes módon fent van a teljes sorozat a Disney+-on is, ahol ráadásul már a 22. epizódig streamelhető a 11. évad, így valószínűleg itt láthatjuk leghamarabb magyarul a nagy finálét.


(via Entertainment Weekly)