A Stranger Things tinisztárja elmondta, melyik jelenet viselte meg a legjobban

Millie Bobby Brown az Instagramon mesélt arról, mi kavarta fel a gyomrát a 3. évad forgatása alatt.

Millie Bobby Brown, a Stranger Things 15 éves sztárja őszintén elmesélte, mi volt a legszörnyűbb élménye a tévésorozat 3. évadának forgatása alatt, amitől szó szerint felfordult a gyomra! Az E Pluribus Unum című epizódban az általa megformált karakter, Eleven (a magyar feliratban: Tizenegyes, vagy csak simán Tizi) a különleges képességeivel behatolt Billy agyába. Csakhogy az úszómesterként dolgozó szívtiprót ekkor már megszállta a fordított világ csápos szörnyetege, akinek egyáltalán nem tetszett, hogy Eleven kémkedik utána, ezért egy látomásjelenetben kihajította Billy agyából.

Érdekesség, hogy a Stranger Things készítői itt nem CGI-t használtak, hanem odaszíjazták Millie Bobby Brownt egy ide-oda forgatható, kötelekkel rögzített kerékbe, és addig-addig pörgették, amíg nem kezdett el sikoltozni (később pedig digitálisan eltüntették a köteleket és a karikát). A színésznő saját bevallása szerint hányt is a felvétel után, annyira megviselte a sok forgás. Íme a jelenet felvételekor készített werkvideó:

A Netflix horrorsorozatának 3. évada egyébként kifejezetten jól sikerült, egy hihetetlenül vicces és félelmetes időutazás lett a '80-as évekbe, ezért nemcsak kritikát írtunk róla itt a Port.hun, de egy külön podcast adásban is foglalkoztunk a hihetetlen népszerűségével. (via Digital Spy)