Bódi Guszti fia, Bódi Guszti a könnyeivel küzdött a Séfek séfében

Nem a hagyma miatt: katasztrófát katasztrófára halmozott a főzésben, és őszintén elmondta Ördög Nóráéknak, hogy a híres zenészcsalád kétszer is kitagadta.

Az énekes Bódi Guszti (63) fiát, akit történetesen szintén Bódi Gusztinak hívnak (44), és szakmáját tekintve énekes, a sírás kerülgette a TV2 Séfek Séfe című gasztrorealityjében, miután sem a főzés tempója, sem az elkészített ételek íze nem ütötte meg az általa felállított mércét. Arra, hogy a sztárszakács tervei dugába dőltek, a séfek is elég gyorsan rájöttek, így Bódi Gusztinál (ahogy az az alábbi videóban is látható) egy ponton túl bizony elszakadt a cérna, és már nem a hagymaszeletelés miatt lábadt könnybe a szeme:

Szégyellem magam...

A műsorban a kisebbik Bódi Guszti és a felesége, a szakácsversenyben szintén oroszlánrészt vállaló Bódi Adri kendőzetlen őszinteséggel engedett betekintést a magánéletükbe. Ördög Nóra többek között arról faggatta a szakácsvetélkedő muzikális indulóját, hogy vajon miért csak most derült ki a nagy nyilvánosság számára, hogy a híres Bódi Gusztinak van egy ugyanilyen nevű fia, aki ráadásul nem kisfiú már, és a zenében is tehetséges, mégsem vetült rá eddig akkora rivaldafény, mint a híres szülőkre. „Kis” Bódi Guszti szomorúan mesélt arról, hogy ez bizony azért van, mert évtizedek óta nagyon viharos a kapcsolata a híres művészfamíliával:

Nem egyszer, nem kétszer a földbe tiportak, kétszer ki is lettem tagadva.

(via TV2)