Családi filmek vasárnapra

Elérkezett a nagy nap, és még nincs vége! Készülj fel az ünneplés folytatására, és közben nyugodtan tölts egy kis időt a tévé előtt is!

Minimax - december 24., 8.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Barbie mesés Karácsonya című film a klasszikus Dickens történet szívet melengető adaptációja közkedvelt karácsonyi dalokkal, és rengeteg mókával, kacagással. A mese a viktoriánus London egyik színházában játszódik. Főszereplője Eden, aki beképzelt cicájával, Chuzzlewit-tel együtt azt tervezi, hogy az összes színészt arra kényszeríti, maradjanak a színházban és próbáljanak Karácsony napján. Még Catherine, Eden jelmeztervezője és gyerekkori barátja sem tudja lebeszélni szándékáról. Mindeközben három különleges karácsonyi szellem abban mesterkedik, hogy Eden-t elvigye egy olyan fantasztikus utazásra, ami megnyitja a szívét az ünnep és az adakozás öröme felé. A Barbie mesés Karácsonya című filmünk biztos, hogy mindenki kedvence lesz, és egyaránt nyújt majd felhőtlen szórakozást a család összes tagjának.

 

Film+ - december 24., 10.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Polar Expresszre minden gyerek szeretne jegyet kapni, hogy karácsony este elutazhasson az Északi-sarkra, a Mikulás otthonába. Mindenki, aki felszáll, varázslatos önfelfedező útra indul, amely megmutatja, hogy a karácsony öröme sosem múlik el azok számára, akik őrzik a hitüket. A Főhős nem hisz a Mikulásban, ám új barátai segítségével fantasztikus kalandot él át.

 

TV2 - december 24., 10.25h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Olvadni kezd a jégtakaró, s a világ egyetlen hatalmas élményfürdővé változik. Many, Diego és Sid kénytelenek hát szembesülni az igazsággal: csak napok vannak hátra az özönvízig. Az életet jelentő bárkáig azonban rögös az út, hát még olyan új útitársakkal, mint Ellie, aki mammut létére oposszumnak képzeli magát, nem beszélve a valóban oposszum testvéreiről, a mindig bajkeverő Ropsz-ról és Eddie-ről...

 

Dzsungelriportok - vissza a jégmezőkre

Paramount Network - december 24., 11.20h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A dzsungelben évek óta békesség honol,Maurice, a Hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, legveszedelmesebb ellenfelük, akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt.

 

Minimax - december 24., 13.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A két rosszcsont hóteremtmény nem tud uralkodni kíváncsi természetükön és apjuk többszöri figyelmezetése ellenére is messzire elcsatangolnak a rejtekhelyüktől. Óriási bajba sodorják magukat, ugyanis egy kutató rájuk bukkan és minden áron meg akarja kaparintani magának a különös lényeket. Menekülés közben hirtelen a városban találják magukat egy kedves családnál, ahol új barátokra tesznek szert és egy igazi karácsony részeseivé válnak. A kalanddal azonban apjukat is veszélybe sodorják, aki a megmentésükre indul. A hosszú út során a két testvér összefog, hogy rendbe hozzák a dolgokat és eközben megtanulják mennyire fontos a család és az összetartás.

 

TV2 - december 24., 14.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

William Stieg könyve alapján! A tűzokádó sárkány és a gonosz Farquaad nagyúr legyőzése után Shrek, a zöld öklű öldöklő, mindenki kedvenc ogréja, ezúttal élete legkeményebb diójával szembesül: el kell fogadtatnia magát apósával és anyósával. A nászutat követően ugyanis Shrek-et és Fiona-t meghívás várja a lány szüleitől a Túl az Óperencián birodalmába. Felkerekednek hát a levakarhatatlan Szamárral, hogy kilépjenek az ünneplő tömeg elé, csakhogy Túl az Óperencián még senki nem tudja, hogy a királylány a varázslat megtörtével kissé másként néz ki. Harold, a király bizony másképpen képzelte el lánya jövőjét _ és a sajátját is. És itt lép a képbe a varázslatos hatalmú Jótündér, az "elbűvölő" Szőke Herceg, no meg a legendás bérgyilkos, Csizmás Kandúr…

 

RTL HÁROM - december 24., 15.30h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A hétéves Tim élete gyökeresen megváltozik, amikor a család új jövevénye taxin fut be, öltönyt hord pelenka helyett és kezében nem csörgőt, hanem diplomatatáskát cipel. A gagyogó kisöcsi pillanatok alatt elhódítja a szülők figyelmét, ezért Timnek azonnal lépnie kell. A szeretetért vívott háborúban Tim egy őrületes összeesküvés nyomaira bukkan, melynek középpontjában ez a felvágós kis bébimenedzser áll. Csakhogy a testvéreknek hamarosan össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák a szülőket és gyerekeket fenyegető végzetes konspirációt.

 

Moziverzum - december 24., 17.10h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tad Las Vegasba utazik, hogy megtekintse Sara Lavroff régésznő bemutatóját a legújabb felfedezéséről, ami nem más, mint egy papirusz, amely igazolja, hogy létezik Midász király legendás nyaklánca, akinek az érintésétől minden arannyá változott. Ám Tad és Sara boldog találkozóját beárnyékolja a tény, hogy egy gonosz gazdag ember elrabolja a régésznőt, hogy megszerezze a talizmánt, és így végtelen gazdagságra tegyen szert. Tad világ körüli útra indul, hogy papagája, Belzoni és kutyája, Jeff, no meg csavaros esze segítségével megmentse Sarát. Hősünk eközben természetesen új barátokkal és új gonosztevőkkel is megismerkedik.

 

m2 / Petőfi TV - december 24., 18.00h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A kisvárosra karácsonyi béke borul, de a karácsonyi vásárban nagy a nyüzsgés. Mariann egy árusnál egy mackót fedez fel a legfelső polcon, amiről úgy érzi, hogy meg kell szereznie. De ez nem egy hagyományos játékmackó, hiszen valójában él.

 

RTL - december 24., 19.00h
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A trollokról köztudott, hogy csak táncolnak és mulatnak, és kiapadhatatlan jókedvükkel az őrületbe kergetik ellenségeiket, a mindig morcos bergenieket. A bergeniek abban a tévhitben élnek, hogy ha trollokat esznek, ők is boldogok lesznek. Pipacs hercegnő azonban nem akar eledel lenni, és amikor rájön, hogy a szépséges Lady Csillámszikra valójában álcázott bergeni ügynök, a maga oldalára állítja. Hogy a boldogság mindenki számára teljes legyen, a szövetséges barátnők Ágas, a mindig szomorú trollfiú segítségével lehetetlen küldetésre indulnak.

 

TV2 Kids - december 24., 19.45h
Korhatár nélkül megtekinthető.

A nyolcéves árván maradt kislány, Heidi, a svájci Alpokban él nagypapájával. Lelkes és nyughatatlan hősnőnk egyre többet tanul az élet dolgairól, ahogy kezd felcseperedni. Barátaival, Pierre-rel és Clarával az oldalán Heidi nemcsak az Alpok gyönyörű tájait fedezi fel, de a barátság, a csapatmunka és a nagylelkűség mibenlétét is megismeri. A kalandozásokra bármikor kapható lánynak ugyanakkor azzal is szembesülnie kell, milyen ellenségesek tudnak lenni néha az emberek. Lelkesedése, bátorsága és barátai segítségével azonban minden nehézséget leküzd!