Curtis mégsem megy át a TV2-höz, sőt, idén egyáltalán nem lesz képernyőn

A konkurens kereskedelmi csatorna több műsorba is csábította a rappert, az egyiken komolyan el is gondolkodott, de végül nem sikerült megegyezni.

Miután tavaly év végén Majka a TV2-től az RTL-hez igazolt (és azóta már az is kiderült, hogy az X-Faktor egyik mentora lesz), felmerült a kérdés, hogy egykori zenésztársa, Curtis, akivel azóta megromlott a viszonya, nem megy-e át a TV2-höz. Erre most maga Curtis ad választ a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor legújabb adásában, ami péntek estétől látható a Frizbi TV YouTube-csatornáján.

Majka és Curtis még jóban
Forrás: jegy.hu

 

Ebből kiderül, hogy például a Dancing with the Starsba is hívták, de azt azért utasította vissza, mert nem tud annyit foglalkozni a felkészüléssel, mint amennyit a műsor megkíván.

Napi hét-nyolc órát táncoltak Csutiék, tudom, mert a barátom, beszéltem vele... És hát hol megyek én nyolc órát táncolni? Mondtam, hogy nem, pedig nagyon szerették volna, hogy menjek.

– mondta Hajdú Péternek. Arról is beszélt, hogy az RTL idén nem számol vele, pedig tavaly több műsorukban is képernyőn volt  – ezért is tárgyalt a TV2-vel:

Tavaly mindenben voltam, idén egyelőre semmiben nem leszek. Úgy volt egyébként, hogy átmegyek, most már elmondhatom, de nem tudtunk megegyezni, illetve olyan műsorokat tudtak volna adni, amelyekben nem éreztem volna jól magam. Most már vagyok olyan szinten, hogy megmondjam: nem. Akkor csak zenélünk, az meg jól megy.

ez is érdekelhet

A magyar celebvilág legzajosabb összezörrenései

Istenes Bence és Rácz Jenő Sztárboxban előadott balhéja után most megmutatjuk, hogy milyen hangos oda-visszaszólogatások voltak korábban magyar celebek között.

Tovább

 

Egyetlen műsor volt viszont, amin elgondolkodott: a Megasztár, ám végül abban sem lesz benne, valószínűleg azért, mert nem tudtak megegyezni az összegben:

Már azt beszéltük, hogy mi lesz a matek. Aztán egyszer csak már nem volt ott, lehet, hogy valaki megfúrt. Sokáig én is azt hittem, hogy benne leszek a Megasztárban, de a legutolsó email-váltásban már nem is szerepelt ez a műsor. Velem lehet alkudni, de amikor én mondok tíz forintot, ők pedig egyet vagy kettőt, az nagyon messze van egymástól.

Így viszont Curtis idén teljesen eltűnik a képernyőről, és hiába lesznek jövőre műsorai, onnan elég nehéz lesz visszajönni.

 

(via Blikk)