A magyar celebvilág legzajosabb összezörrenései

Istenes Bence és Rácz Jenő Sztárboxban előadott balhéja után most megmutatjuk, hogy milyen hangos oda-visszaszólogatások voltak korábban magyar celebek között.

Aki egy kő alá rejtett nejlon szatyorba csomagolt gumi belsőben élt az elmúlt időszakban, az is hallotta, hogy Istenes Bence hogyan és mivel provokálta, hergelte Rácz Jenőt, aki meg miként kontrázott rá a beefre. 

Rácz Jenő elmondta, mivel idegelte fel Istenes Bencét a Sztárboxban

Schobert Norbiék és Csobot Adél Instagram-üzengetéseiben folytatódik a kézfogó nélkül maradt Istenes–Rácz-bunyó.

Tovább

 

Ezen kívül voltak azért még bőven olyan esetek, amikor hírességek egymással vívtak gigászi száj- és szellemi párharcot a social media és a bulvárlapok felületein keresztül. 

1) A Tóthok harca

Mintha csak tegnap lett volna Tóth Gabi és Tóth Andi veretes egymásnak feszülése. Tán igaz se volt, de akadt idő, amikor még Kra(mp)usz Gábor oldalán boldogan éldegélt, és nem a fricskás fiúval volt hírbe hozva. Ekkor történt meg az a szerencsétlenség, hogy Tóth Gabi “véletlenül” beírt egy szigorúan magyar celebek számára fenntartott, zárt Facebook csoportba. A bejegyzés Tóth Andi egy szponzorált posztját véleményezte. Beszólt, hogy 

mutasson példát a fiataloknak, és ne tequilával kezdje a reggelét.

Akkora sztárság volt a hétvégén, hogy alig fért el a tévében

A Dancing with the Stars és a Sztárban sztár leszek! crossoverezett egyet.

Tovább

 

Ebből a sztoriból Tóth Andi jött ki győztesen, mert nem vette magára az ügyet, sőt, kicsit sikerült is Gabira kennie a balhét, hogy folyamatosan próbálja indokolatlanul gerjeszteni köztük a feszültséget. Ez most kapott is egy újabb lendületet, hisz minden azzal van tele, amit a hétvégi Sztárban Sztár leszek! adásában Gabi mondott, hogy

Andi, te meg ne vonulgassál sehova, max. a színpadra vonulgassál, légy szíves, mert neked színpadon a helyed! Egy olyan ritka kincs vagy, akit még mindig szeretek, csak mindenhol le vagyok tiltva nálad, aztán nem tudom elmondani neked

Ebből ugye csak a le vagyok tiltva nálad rész érdekes, amire Tóth Andi egyből reagált is, hogy érdekes, mert szerinte pont fordítva van ez, Gabi tiltotta le őt mindenhonnan.

2) Bocsánat, én ezt pozitívumnak szántam

Ezzel próbált mentegetőzni Lábas Viki egy privát beszélgetésben Tolvai Reninek. Az történt, hogy Lábas kifotózta Tolnai éppen akkor megjelent klipjéből azt a részletet, amiben az énekesnő látszik egy dzsungelre hasonlító környezetben, miközben erősen kihívó ruhát visel. A fotót az alábbi szöveggel küldte el:

Csöcsös Maugli barátnőd

Bár Lábas Viki tagadta, de feltételezhetően nem a fotón szereplő nőnek, Tolvai Reninek akarta elküldeni, de így alakult. Beindult a magyarázkodás, hogy ő ezt pozitívumnak szánta, meg írásban nem jön át, és még nem is ismerik egymást, de majd élőben megbeszélik, és akkor majd Tolvai Reni is rájön, hogy ez vicc is és pozitív dicséret is volt egyben, hogy lecsöcsösmauglizta.

3) Gáspár vs Gáspár

A magyar trash reality Stan és Panja, Hacsek és Sajója, Markos-Nádas duója, a purparlék Bud Spencere és Terence Hillje mindig ott volt, ha a szórakoztatás oltáránál kicsit össze kellett veszni, hogy meglegyen a show. Ebből van is egy 1,5 órás best of supercut, amit itt lehet megnézni.

A kamerák előtti balhézások néha kinőtték magukat. Ezek témák voltak bulvárlapokban, beszélgetős műsorokban, stb. Az Ázsia Expresszben Győző nagyon kiakadt, mire Gáspár Zsolti a Story magazinnak mondta el a következőket.

“Győzi mondja csak a magáét, hogy megint egy éve nincs apja meg testvére, de róla tudni kell, hogy nem minden úgy van, ahogy mondja. Szerintem megint több gyógyszert vett be a kelleténél! (…) Az igazság az, hogy békesség és szeretet van nálunk. Összejárunk, együtt vacsorázgatunk, nincsen semmi probléma”

Nehéz eldönteni, hogy kettőjük közül ki és mikor mond igazat. 

4) Kembe Sorel vs Lakatos Márk

Nem ez volt éppen a gigászok harca, de mindenképp emlékezetes egy szelete volt a cybercicaharc Krisztus utáni 2023. évében. Az egész azzal kezdődött, hogy Kembe Sorel kamerát ragadott, és jól kifejtette a véleményét a celebgálákról és az azokon részt vevő celebekről. (Ugyanitt érdemes megjegyezni, hogy Tatár Csilla is beszólt azoknak, akik a Sikeres Nők gálán nem figyeltek a színpadon álló nőkre, csak pózolni mentek, hogy legyen róluk elég kép a médiában.) Kembe “szakmai” meglátásait aztán Lakatos Márk elkezdte véleményezni. Ez csapott át kicsit durva, véget nem érő, erősen személyeskedő oda-vissza üzengetésbe, amibe egy ponton már ilyen is “belefért” Kembe részéről:

Kedves Márk! Lassan kezdem azt hinni, hogy ez már többről szól neked, ki kell hogy ábrándítsalak, ugyanis a lányokat szeretem…

Az ügyből végül nem lett igazából semmi, de az biztos, hogy egy Sztárbox-meccs jó alkalom lenne ennek az egész balhénak a végleges tisztázására.

És persze volt még olyan eset, amikor minden geopolitikai Breaking newst, belföldi azonnali hírt, de még egy Orbán-Instaposztot is sarokba állított egy-egy celebes balhé, például akkor, amikor Majka és Curtis összeveszett, de Puzsér kirohanásai is ide tartozhatnak akár, valamint érdemes megjegyezni azt is, amikor kicsit más ligát képviselve, nem is annyira celebharc volt, hanem konkrétan szellemi óriások ugrottak össze, amikor TGM üzent egy publicisztikában a fideszes fesztiválon zenélő Lovasinak.

(nlc, index