Péter Dávid megmondja

Akkora sztárság volt a hétvégén, hogy alig fért el a tévében

A Dancing with the Stars és a Sztárban sztár leszek! crossoverezett egyet.

A TV2-nél valószínűleg sokakban megfogalmazódhatott Gáspár Zsolt legendás mondása, hogy 

Ebbű baj lesz, more!

Október 9-én elindult az X-Faktor 10. évada. És ez még a selejtező szakasz, ahol évadról évadra fel-feltűnhetnek a Bikicsunáj, a Perceket és más instant mémesedő figurák kihívói. Emlékezzünk csak vissza, pár hete a Sztárban sztár leszek! ezen szakasza is kilőtte a nézettségi mutatókat az űrbe. Még A mi kis falunk se nagyon tudta visszarántani a földre. Ebből kiindulva joggal gondolhatták azt a TV2-nél, hogy erre készülni kell, hisz ha elindul az X-Faktor válogató/selejtező/trash szakasza, akkor az elcsábíthatja a nézőket, hiába szokhattak hozzá a nézők, hogy a táncoló sztárok ott vannak a TV2-n már egy hete.

Erre jött a nagy ötlet, az igazi celeb összeborulás, a hétvége nagy crossovere, hogy

összeeresztették Tóth Gabit és Tóth Andit.

 

 

Ez azért "nagy" "médiatörténeti" pillanat, mert februárban még keményen beszólogattak egymásnak a neten. Tóth Gabi egy Instagramra posztolt képével kapcsolatban jegyezte meg Tóth Andiról, hogy 

Van, akinek kávé nélkül nem indul a napja, Andikának tequila nélkül nem megy 20 évesen… bravo… jó üzenet a fiataloknak… imitálj spermiumot az arcodon a reggeli kávés tequiláddal.

Tóth Andi erre az alábbi szöveggel posztolt Instájára:

Igazából tudom, hogy lassan 1 éve próbál tüzet szítani köztünk különféle megalázó posztokkal (amiket később rendre eltávolít), privát üzenetek tucatjával és nyilvános commentekkel. Ugyanez az ember sírja el magát nektek a kamerában.

Igazából nyíltan senki sem kérte ezt a nagy találkozást, senki sem vágyott rá, hogy megtörténjen Tóth Andi és Tóth Gabi közös tévés szereplése, nem vonultak utcára tüntetni a két énekesnő rajongói, hogy igazságot követeljenek valamelyik Tóthnak, de titkon azért lehetett reménykedni abban, hogy a nagy találkozás megtörténik, és akkor lesz valami cicaharc. A lehetőség megvolt: Tóth Gabi (és a komplett Sztárban sztár leszek! zsűrije) átvonult a Dancing with the Stars szombati adásába, majd értékelte Tóth Andi performanszát. És itt jött az, ami megölte az egész bulit:

T. Gabi trubadúr költőket megszégyenítő módon a díszes plénum előtt vallott szerelmet T. Andi művészi munkásságának, és nem mellesleg szerény személyének is.

A várt hatás elmaradt. A nézettségrepesztő celebbombát elnyomta a jubileumi X. Pedig ennél durvább csak az lehetett volna, ha  a TV2-n Sebestyén Balázs Bitcoinnak öltözve Istenes Bence hátán breakelve elénekli Tom Odelltől a Hodl me című dalt. (A szám eredeti címe Hold me, de a kriptovilágban elterjedt kifejezés a Hodl, ami egy elgépelésnek köszönhető, de ez a kifejezés maradt meg a köztudatban, mint a kriptavaluták nem pánikszerű eladása, azaz megtartása.) Vagy, ha Ördög Nóra rebootolja az RTL-en a Kölyök klubot.