Ezek a hazai celebpárok küzdenek meg egymással a TV2-n

Május 9-én megújult évaddal tér vissza a Drágám, add az életed.

Köllő Babett és Tilla műsorvezetésével debütál a Drágám, add az életed! vadonatúj szériája. A TV2 vetélkedőjében hétköznap esténként olyan sztárpárok küzdenek meg egymással a döntőbe jutásért és a mesés álomutazásért, mint Hódi Pamela és Tóth Bence, Gáspár Győző és Gáspár Bea, Kótai Misi és Kótai Kriszta, Varga Viktor és párja, Lili, és Kökény Attila és felesége, Aranka.
Négy héten át mérik össze erejüket és tudásukat a párok, és az ötödik hét döntőseinek legjobb duója viszi el a főnyereményt.

Ezúttal azonban nem csupán a férfiak jutnak szerephez, hiszen a női és a férfi napok váltják majd egymást,

emellett megújult játékok és egy sokkal színesebb díszlet is várja majd a nézőket.

Köllő Babett itt mutatkozik be először műsorvezetőként, Tilla oldalán.

Köllő Babett és Till Attila; Forrás: TV2 Sajtószoba

 

A sztárpárok, akik kapcsolatukat próbára téve versenybe szállnak a többmillió forintos álomutazásért: Bódi Csabi és Bódi Gina, Gáspár Győző és Gáspár Bea, Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha, Visváder Tamás és Palácsik Lilla, Kökény Attila és Kökény Aranka, Heatlie Dávid és felesége, Dóri, Voksán Virág és Valentényi Laci, Hódi Pamela és Tóth Bence, Jolly és Szuperák Barbara, Kandász Andi és Borszéki Ferenc, Henry Kettner és Kiss Rebeka, Varga Viktor és Zsembera Liliána, Kótai Misi és Kótai Kriszta, Solti Ádám és Solti Berni, Cooky és Szécsi Debóra, valamint Kiss Péter Balázs és Kulcsár Viki.

Drágám, add az életed! – Május 9-től hétköznap esténként, a Tények Plusz után.

(TV2)