Ezeket a filmeket ajánljuk csütörtökre

Ma csütörtök van, mindenképp kapcsold be a tévét!

Sötét vizeken - Paramount Network, november 2. csütörtök, 21h

Robert Bilott céges jogász, aki nagyvállalatokat véd. Egy nap felkeresi egy farmer, akit imádott nagyanyja küldött hozzá, hogy segítsen neki. Bilott hamarosan rájön, hogy a DuPont vegyi vállalat évek óta mérgezi egy kisváros ivóvizét.

 

Asterix az Olimpián - AMC, november 2. csütörtök, 21h

Asterix és jó barátja, Obelix az ókori olimpiai játékokra mennek, hogy megküzdjenek a rómaiakkal. Mindezt azért teszik, mert a gall Alafolix herceg szerelmes lesz a gyönyörű görög hercegnőbe, és elkél neki a segítség, hogy felkészülhessen az Olimpiai megmérettetésekre. Csakhogy ugyanebbe a hercegnőbe szerelmes Cézár fia, Brutus is. Kettőjük között olyan versengés alakul ki, amely nem feltétlen a fair-play elemeit hordozza magában. Vajon ki nyeri el végül a hercegnő kezét?

 

A mestergyilkos - Feltámadás - Moziverzum, november 2. csütörtök, 21h

Arthur Bishop, a profi bérgyilkos, azt hitte, maga mögött tudhatja a múltat, és nyugodtan élvezheti a paradicsomi hétköznapokat gyönyörű barátnőjével, Ginával. Ám amikor egy veszélyes bűnszervezet elrabolja Ginát, Bishop kénytelen három, balesetnek álcázott gyilkosságot végrehajtani. A tiszta munkára specializálódott mestergyilkos ezúttal is a saját szabályai szerint játszik: összefog az egyik kiszemelt áldozattal, hogy a segítségével együtt kiiktassák ellenségeiket, és kiszabadítsák a foglyul ejtett lányt. A hidegvérű gyilkost ezúttal semmi sem állíthatja meg. Ez az ügy sokkal személyesebb, mint eddigi bármelyik küldetése.

 

Rambo V - Utolsó vér - Mozi+, november 2. csütörtök, 21h

John Rambo békésen próbálja élni a mindennapjait arizonai farmján, bár háborús múltjából felbukkanó belső démonaival továbbra is viaskodik. Egy nap azonban házvezetőnője, María unokáját elrabolják. Rambo felveszi a harcot a kegyetlen szex- és drogkereskedő mexikói kartellel, amely több lányt is fogságban tart. Segítője a halálos küzdelemben Carmen, aki a húga után kutat...

 

Kéjlak - Filmcafe, november 2. csütörtök, 21h

Öt nős férfi osztozkodik egy pazar penthouse lakáson, amit titkos randevúkra és egyéjszakás kalandokra használnak. Amikor egy reggel Vincent (Karl Urban) kinyitja az ajtót, és az ágyban egy gyönyörű szőke, meztelen de halott lányt talál, felhívja legjobb barátait, Chris-t (James Marsden), Marty-t (Eric Stonestreet), Luke-ot (Wentworth Miller) és Philip-et (Matthias Shoenhaerts), hogy együtt megpróbálják összerakni mi történhetett. Ahogy a rendőrség lassan sarokba szorítja az első számú gyanúsítottat, barátságok és házasságok fura szövevénye rajzolódik ki egy árulással, féltékenységgel és erőszakkal teli örvényként felfedve a sötét titkokat és a szereplők valódi természetét.

 

Nevem: Senki - Film Mánia, november 2. csütörtök, 21h

Senki, aki nevét még gyerekkorában választotta apja legendás kuncsaftja után, mint szerencsevadász azt a feladatot kapja megbízóitól, hogy végezzen Jack Beauregarddal, az öregedő gyorstüzelővel, aki gyerekkora óta a legnagyobb példaképe. Amikor Jack felvilágosítja, hogy visszavonul a kalandoktól, mert már csak a nyugalmas, békés öregkorra vágyik. Senki úgy gondolja, hogy az öregfiú megérdemel még egy utolsó kalandot és szervez számára egy felejthetetlen randevút a Vad bandával.

 

Éjfélkor - M5, november 2. csütörtök, 21.10h

1956 szilveszterén egy fiatal házaspár arra készülődik, hogy elhagyja az országot. A nagy elhatározás előtt lepereg addigi életük: a férj, Károlyi János neves színész, Viki miatt hagyta el első feleségét. Viki balett-táncosnő, akinek származása miatt sok mellőztetésben volt része. 1956-ban, a nászútjukon érte őket a forradalom híre. Hazaérkezésükkor megtudják, hogy Viki édesanyja már Bécsben várja őket. Viki úgy érzi, karrierje miatt számára nincs más választás, mint az emigrálás. János viszont úgy érzi, színészként a nyelv Magyarországhoz köti. Tanakodnak, tétováznak: a maradni vagy menni ? kérdésre adott válaszukkal, tudják, egész életükről fognak dönteni...

 

Sok hűhó semmiért - SuperTV2, november 2. csütörtök, 23h

William Shakespeare műve alapján! A napsütötte Dél-Itáliában, míg szünetelnek a csaták, lángra lobbannak a szívek. Don Pedro, Aragónia hercege és csapata megjött a csatából, hogy Leonato vidéki kúriáján töltsön egy felhőtlen hónapot. Egyik kísérője, Claudio rögtön szerelmes lesz Leonato szépséges lányába. Elválaszthatatlan cimborája, Benedek viszont megveszekedett nőgyűlölő: legújabb célpontja a makrancos Beatrice, aki hasonlóképpen érez a férfinem iránt. Bár a nyelvük kardéles, a lelkük mézédes _ a két egymásnak teremtett pár egymásra talál. A kellemes együttlétet azonban megzavarja Don Juan, a herceg öccse, aki álnok terveket szövöget, s elég egy rosszindulatú ármány, a harcban edzett barátság kis híján véres párbajba torkollik. De minden jó, ha jó a vége...

 

Arachnophobia - Pókiszony - Filmcafe, november 2. csütörtök, 23h

Dél-Amerika esőerdeinek mélyén kutatók egy olyan új pókfajt fedeznek fel, melynek halálos a harapása. Az expedíció egyik tagja nemcsak az életével fizet a felfedezésért, halálával további tragédiát is okoz, mivel holttestével együtt Kaliforniába érkezik az új faj egyik példánya is. A dél-amerikai mérges pók és egy helyi ártalmatlan pókfajta kereszteződéséből születik meg az a lény, amelyik gyökeresen felforgatja az addig oly idilli kisváros mindennapjait.

 

Baywatch - Mozi+, november 2. csütörtök, 23h

A nagysikerű tévésorozat moziverziójában az elkötelezett vízimentő, Mitch Buchanon (Dwayne Johnson) akasztja össze a bajuszt egy pimasz újonccal (Zac Efron). Ám a két vetélytárs összefog, amikor arról van szó, hogy fel kell göngyölíteniük egy bűnügyet, amely az egész öböl jövőjét veszélyezteti. Feszes szituk és feszes izmok, dagadó hullámok és dagadó keblek, hatalmas poénok és parányi bikinik!

 

48 óra - Moziverzum, november 2. csütörtök, 23h

Jack Cates nyomozó igen nehéz helyzetbe kerül egy gyilkossági ügy nyomozása során. Ganz, a helyi maffiózó az első számú gyanúsított, akit azonban szinte lehetetlen lenne elkapni, ha egykori embereinek egyike nem segít a rendőrségnek. Cates Reggie Hammond személyében talál is ilyen embert. Egyetlen probléma van csupán: Hammond éppen a börtönbüntetését tölti. A nyomozónak azonban sikerül elérnie, hogy 48 órára kiengedjék a bűnözőt. A két férfi együtt kell, hogy megoldja a gyilkossági ügyet, ám eközben Cates-nek arra is oda kell figyelnie, hogy Hammond nem készül-e valamire…

 

Tökéletes katona: A visszatérés - Viasat Film, november 2. csütörtök, 23.05h

Luc Devreaux (Jean-Claude Van Damme) egykori katona ma már a kormánynak dolgozik, hogy a korábbi szériánál is erősebb, gyorsabb, hatékonyabb harcosokat építsenek. Az új generációs UniSol-katonákat egy mesterséges intelligenciával ellátott szuperkomputer vezérli, a SETH. Ám amikor SETH rájön, hogy a kormány megszorító intézkedései miatt az ő programját is törölni akarják, védekezésképp mindenkit megöl, aki ki akarja kapcsolni, ráadásképp pedig szabadon ereszti a UniSol-sereget is. Sőt, egy Squid nevű hacker segítségével SETH emberi alakot ölt, és elrabolja Luc 13 éves lányát. Ezzel kényszeríti Deveraux-t, hogy visszafogja Radford tábornokot, aki mindenre elszántan meg akarja állítani az elszabadult számítógépet. Ám egyedül Luc képes lányát is kiszabadítani, mert csak ő tudja, hogyan érez, gondolkodik és harcol egy UniSol.

 

Kalandférgek karácsonya - AMC, november 2. csütörtök, 23.15h

Hat évvel a guantanamói kaland után folytatódnak a kétes duó kalandjai. Az egymástól távol töltött évek után Harold és Kumar a saját karácsonyi ünnepükre készülek, amikor rejtélyes csomagot kap Kumar. Miközben megpróbálja azt átvinni Haroldék házához, a férfi véletlenül meggyújtja Haroldék csodálatos fenyőfáját. Hogy helyrehozzák a bajt, a páros útnak indul, hogy másik fenyőfát szerezzen helyette, Nem is akármilyet, a lehető legtökéletesebbet. Ennek során mulatságos kalandok sorába keverednek.

 

Tökéletes katona 3. - Egy új kezdet - Film Mánia, november 2. csütörtök, 23.15h

Terroristák nukleáris katasztrófával fenyegetik a világot. Megszerzik a tökéletes katona genetikai kódját, és egy módosítással létrehozzák Andrejt, a PitBullt (Doplh Lundgreen), akinek az a feladata, hogy a csernobili atomreaktort felrobbantsa. Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme), a leszerelt katona az egyetlen, aki képes megakadályozni a terroristák akcióját. Deveraux megújult fegyverzetben indul harcba, ám arra nem számít, hogy nem PitBull az egyetlen újonnan kifejlesztett katona.

 

Förtelmes főnökök 2. - RTL HÁROM, november 2. csütörtök, 23.20h

Kurt (Jason Sudeikis), Nick (Jason Bateman) és Dale (Charlie Day), a három jó barát végleg a maga ura akar lenni. Magánvállalkozásba kezdenek, ám a főnöktelenség örömei nem sokáig tartanak. Bert Hanson (Christoph Waltz), a ravasz befektető tönkreteszi őket, és ők a befektető fiának, Rexnek (Chris Pine) az elrablásával próbálják megoldani a helyzetet. Azzal azonban nem számolnak, hogy az emberrablásra teljesen alkalmatlanok, a barátaik segítsége csak tovább ront a helyzetükön, és Dale bekavaró, pajkos exfőnöke, Julia (Jennifer Aniston) se mozdítja előre az ügyet.

 

Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje) - Paramount Network, november 2. csütörtök, 23.50h

Riggan Thomson (Keaton), a lecsúszott mozisztár szeretné bebizonyítani, hogy valódi művész, és mindenét kockára teszi, hogy rendező-főszereplőként színpadra vigyen egy darabot a Broadwayn.