Ezeket a filmeket ajánljuk keddre

Kedd este is kapcsold be a tévét, megéri!

Nyúl Péter - Viasat3, október 31. kedd, 20h

Beatrix Potter elbűvölő történetében főhősünk, a lázadó Nyúl Péter elhatározza, hogy mindenáron bejut a szomszédban élő gazda veteményeskertjébe. A buli azonban túl jól sikerül, nem csak az udvart, hanem a házat is elfoglalja Péter és kis barátai.

 

Street Fighter - Harc a végsőkig - AMC, október 31. kedd, 21h

Sadalu, Délkelet-Ázsia, 1995. A véres polgárháború hetedik hónapjában az egyeduralomra törő Bison tábornok túszul ejti az ENSZ segélyszervezetének munkatársait. A foglyoknak egyetlen esélye van, hogy elkerüljék a kínhalált: William F. Guile. Az ő feladata felkutatni és megmenteni őket. Guile és társa, az angol titkosszolgálat ügynöke nekivág, hogy szembeszálljon az őrült diktátorral. Bejutnak a titkos erődbe, tervük már sikerülni látszik, amikor megjelenik Chun-Li, akit eddig mindenki egyszerű újságírónak hitt, és kiderül, ő is sokkal többet akar, mint híreket... Megkezdődik a végső leszámolás _ hőseink élete vagy halála a szabad világ sorsát is örökre eldöntheti.

 

Akihez beszél a föld - Paramount Network, október 31. kedd, 21h

Bő egy évig tartott a Dardanellák ostroma Gallipolinál 1915-ben. Bár az Antant elterelő hadműveletnek szánta a törökök megtámadását, az odavezényelt ausztrál és új-zélandi hadtestek teljesen felmorzsolódtak a központi hatalmak ellenállásán. Amikor Connor értesül róla, hogy mindhárom fia eltűnt a csatában, elindul Ausztráliából Törökországba, hogy felkutassa őket.

 

Árész, a jövő harcosa - Mozi+, október 31. kedd, 21h

A közeljövőben a világrend megváltozik. Franciaország 15 millió munkanélküli polgárával szegény országgá válik. Népe a lázadás és a beletörődés között ingadozik, és a televízió által közvetített ultrabrutális harcok formájában talál kiutat, amelyekben a játékosok legálisan doppingoltak és gátlástalanul játszanak.

 

Addams Family - A galád család - Moziverzum, október 31. kedd, 21h

Charles Addams egykori rajzfilmfigurái elevenednek meg a filmvásznon! Addams-ék boldogan élnek régi villájukban, különböznek mindenkitől, és ők az egyetlenek, akiket ez egy cseppet sem zavar. Zavartalan nyugalmukat egy elveszettnek hitt rokon felbukkanása borítja fel, amikor egy este összegyűlik a család és a barátok, hogy szeánszon idézzék meg Fester szellemét, aki huszonöt évvel ezelőtt tűnt el a Bermuda-háromszögben. A szellemidézés olyan tökéletesen sikerül, hogy Fester egyszer csak ott áll épen és egészségesen a küszöbön! A csapat boldogan ünnepli váratlan visszatérést, de a felhőtlen örömbe hamarosan némi zavar vegyül, ugyanis Fester viselkedése némiképp eltér a megszokottól, nem emlékszik a titkos jelszavakra, és a család gyanakodni kezd…

 

A negyedik - Filmcafe, október 31. kedd, 21h

John Smith egy különleges képességekkel megáldott fiú. Valójában egy idegen a Lorien bolygóról, akinek hazáját leigázták a mogok. Csak kilenc fiatalnak sikerült elmenekülnie, a szökevények nyomában azonban ott lihegnek az üldözőik. Hármat már levadásztak, most a negyediken a sor. John egy ohiói kisvárosban húzta meg magát a védelmezőjével. Miközben egyre jobban kibontakoznak képességei, megismeri a barátság és a szerelem érzését. Hamarosan rájön, hogy nem menekülhet egész életében, szembe kell néznie az üldözőivel.

 

Szupercella - Film+, október 31. kedd, 21h

A legendás Ray Breslin (Sylvester Stallone) a börtönök biztonságát teszteli, és eddig mindig sikerrel járt. A szervezet nagy összegű megbízást kap a CIA-től. Ezúttal az ultrabiztonságos, Sírkő nevű szuperbörtön rendszerét kell tesztelni azzal a feltétellel, hogy semmilyen külső segítségre nem számíthat. Breslin vállalja, ám életében először szembesül a feladat reménytelenségével. A börtönben összebarátkozik Rottmayerrel (Arnold Schwarzenegger), és meggyőzi, hogy vegyen részt merész tervének kivitelezésben. A nagy szökéshez azonban szükségük van Dr. Kyrie (Sam Neill) segítségére is.

 

Én, Frankenstein - Film Mánia, október 31. kedd, 21h

Kétszáz esztendő telt már el azóta, hogy Dr. Frankenstein életre keltette rémísztő szörnyetegét, és a teremtmény, Adam még mindig itt él közöttünk. A világ egy antiutópisztikus jelenben vergődik, amelyben szörnyű és kegyetlen démonok vívják csatájukat a végső hatalom megszerzéséért. Ebben a csatában pedig szükségképpen vesztésre áll az emberiség. Adam rádöbben, hogy valójában ő maga az, aki magában hordozza a pusztulás kulcsát, mivel mindkét fél célja, hogy megszerezzék a halhatatlanság titkát.

 

Drakula - Film Mánia, október 31. kedd, 22.40h

Drakulát, a véreskezű vajdát évszázadokkal ezelőtt eltemették, teste mégsem omlott porrá. Hírlik, hogy sírjából éjjelente borzongató kalandra indul és harapása után mind többen csatlakoznak a temetők mélyén bolyongó vámpírok seregéhez. A félelmetes teremtményt emésztő vágyakozás gyötri elhunyt hitvese után. Egy napon a kastélyba vetődő idegen medáljában meglátja egy lány arcképét, aki kísértetiesen hasonlít egykori asszonyára és útra kel, hogy megkeresse a gyönyörű lányt. London lakói azonban nem készültek fel a pokoli teremtmény érkezésére.

 

John Wick: 2. felvonás - Mozi+, október 31. kedd, 22.45h

John Wick (Keanu Reeves), a visszavonult bérgyilkos sosem nyugszik. Miután a magányos harcos New Yorkot totális csatatérré változtatta, és bosszúhadjárata során egy sereg gyilkost iktatott ki, újra ringbe száll. Wick egykori társa, egy titokzatos nemzetközi bérgyilkos szervezet irányítását akarja megkaparintani magának, így ráveszi cimboráját, hogy ismét csatasorba álljon. Wicket kötelezi az eskü, így vonakodva, de Rómába utazik, ahol a világ legveszélyesebb gyilkosaival kell szembenéznie. És a legenda egy még durvább, még brutálisabb háborúban találja magát.

 

A Barbár - Legenda a szellemharcosról - AMC, október 31. kedd, 22.50h

Viking hajó támadja meg Észak-Amerika partjait és hatalmas pusztítást végez. Nem marad utánuk más, csak egy gyermek, akit az egyik indián asszony fogad be. Ám Szellemet (Karl Urban) sohasem fogadja be igazán a törzs. Másfél évtizeddel később újra feltűnnek a vikingek, és módszeresen legyilkolják a partvidéki törzseket. Az egyetlen, aki felveszi velük a harcot, az egykori viking gyermek. Összefogja az indiánokat, és reménytelennek tűnő küzdelembe vezeti őket a könyörtelen ellenség ellen.

 

Félholt - AXN, október 31. kedd, 22.50h

Az Új Alcatraz nevű börtönből nem lehet megszökni. De a szupermodern biztonsági berendezést nem készítették fel arra, hogy azt is megakadályozza, ha valaki be szeretne jutni a rácsok mögé. Most mégis ezt történik. Az éjszaka ugyanis itt ül villamosszékbe az a férfi, aki egy évtizeddel ezelőtt kétszázmillió dollár értékű aranyat rabolt. Elkapták és elítélték, ám azt sosem szedték ki belőle, hol rejtette el zsákmányát. A börtönt megostromló banda feje azonban nem akarja, hogy titka a sírba szálljon vele. Bejut a börtönerőd szívébe, a kivégzőterembe. Túszul ejti az eseményre érkezett főügyésznőt. Terve tökéletes, emberei profik és kegyetlenek. De nem számolt egy fegyenccel, aki meg akarja menteni az ártatlan túszok életét. Sascha (Steven Seagal) és néhány kemény öklű rabtársa elhatározza, hogy újraírja a banditák terveit.

 

A bosszú - Filmcafe, október 31. kedd, 22.55h

Három jómódú családfő a vadászatot választotta a hétköznapi stressz levezetésére. Éves találkozójukra érkeznek a sivatagba, de szokásuktól eltérően egyikük szívdöglesztő fiatal szeretőjével érkezik. A lány hamarosan nem csak a férfiak vágyálmainak középpontjába kerül, hanem a célkeresztjükbe is.

 

Mobil - Film+, október 31. kedd, 23.25h

Megszólal egy mobiltelefon. Ryan (Chris Evans) felveszi, és békés életét elragadja a totális káosz: gyilkosság és árulás veszi körül. Egy kétségbeesett női hang jelentkezik. Jessica (Kim Basinger) azt állítja, elrabolták, és csupán kimerülő félben lévő, törött telefonja köti össze a külvilággal. Pedig nagy szüksége volna a segítségre, hiszen kisfia hamarosan kijön az iskolából, férje hazafelé indul a munkából _ és mindketten veszélyben vannak.

 

Az - RTL HÁROM, október 31. kedd, 23.30h

Egyenként eltűnnek egy kisvárosból a gyerekek. Derry gyászol, azután elfeledkezik a tragédiáról, csak hét gyerek képtelen kiverni a fejéből a rettegést. És a bohócot, aki talán felelős mindazért a megmagyarázhatatlan szörnyűségért, ami történt. Ha ők heten idejében megértik, mi is történik velük, akkor talán megállíthatják a gonoszt... akinek ezúttal piros krumpliorra, és hatalmas, színes cipője van.