Ezeket a filmeket ajánljuk szerdára

A szerda esti program otthoni résztvevői.

Tökéletes célpont - AMC, február 7. szerda, 21h

"Natasha Binder ügyvédnő apja eltűnik New Orleansban. A nő mindent megtesz, hogy előkerítse. Felbérli Chance-t, a munkanélküli hajóst, aki veszélyes harcos hírében áll. Chance eleinte csak a pénz miatt segít Natashának, ám amikor kiderül, hogy az áldozat milyen sötét körülmények között tűnt el, személyes ügyként kezeli a megbízatását. Hamarosan azzal a bandával kerül szembe, amely halálos játékok szervezésével keresi pénzét. A bandavezér emberei Chance nyomába erednek és megkezdődik a halálos hajsza.

 

A vörös sárkány - Moziverzum, február 7. szerda, 21h

Thomas Harris regénye alapján! Will Graham, a kiváló nyomozó azért hagyta ott az FBI-t, mert majdnem az életébe került elkapni Dr. Hannibal Lecter-t, a zseniális őrültet. Most, évek múltán azonban, amikor egy sor különösen szörnyű gyilkosság tartja rettegésben a közvéleményt, Graham vonakodva bár, de hajlandó visszatérni önként vállalt száműzetéséből és segédkezni az ügyben. Ám hamarosan rá kell döbbennie, hogy a Fogtündér néven elhíresült sorozatgyilkos elfogásához meg kell próbálnia a gyilkos agyával gondolkodni. Ehhez pedig ki kéne fürkésznie egy másik gyilkos elméjét, amely ugyanilyen briliáns _ és ugyanilyen beteg. Graham számára ez azt jelenti, hogy szembe kell néznie múltjával és ősi ellenségével, a jelenleg bebörtönzött Lecter-rel…

 

355 - RTL HÁROM, február 7. szerda, 21h

Egy rémálom válik valóra, amikor megpróbálnak piacra dobni egy olyan hightech fegyvert, amivel bármilyen elektronikus hálózatot felül lehet írni. A CIA két különleges ügynöke, Nick (Sebastian Stan) és Mace (Jessica Chastain) kapják a feladatot, hogy lebonyolítsák a cserét, a kétmillió dollár átadását az eszközért. Ám a német titkosszolgálat kétes hírű ügynöke, Marie (Diane Kruger) meghiúsítja az akciót, és eszelős hajsza kezdődik a világ uralásáért. Milliárdosok, ügynökök és terrorista csoportok szállnak be a versenybe. Mace kiszállna a halálos küldetésből, ám amikor megtudja, hogy Nick halott, meggyőzi Marie-t, Khadijah-t, az MI6 számítógépes guruját, Gracielát (Penélope Cruz), a kolumbiai hírszerzés pszichológusát, és a kínai belbiztonsági Lint, hogy segítsenek a világuralomra vágyó férfiakat megfékezni.

 

Cool túra - Paramount Network, február 7. szerda, 21h

A fergeteges vígjáték főszereplője Josh New York államban diák. Videóra veszi egyéjszakás kalandját a gyönyörű Bethszel, de egy barátja véletlenül elküldi a videót a barátnőjének. Barátaival útnak ered, hogy elcsípje a küldeményt, mielőtt Tiffany betenné a lejátszójába.

 

A hallgatás szabálya - Viasat Film, február 7. szerda, 21h

Sharont (Susan Sarandon),az egykori Weather Underground mozgalom aktivistáját váratlanul őrizetbe veszik egy harminc évvel korábban elkövetett bankrablásban való részvételért. Ben (Shia Labeuof) ambiciózus riporter lévén kiugró lehetőséget lát a letartóztatott nő sztorijában, így nyomozni kezd a mozgalom egykori aktivistái után. Így fedi fel Jimet, a lányát egyedül nevelő ügyvédet, (Robert Redford) akit a bankrablásban életét vesztett biztonsági őr megölésével vádolnak, ám a hatóságoknak azóta sem sikerült kézre keríteniük. Jim a hírekből értesülve Sharon letartózátásról, úgy dönt, hogy saját és lánya épségének érdekében felkutatja egykori szeretőjét és aktivistatársát Mimit (Julie Christi). Az agresszív újságíróval és az FBI-jal a nyomában kénytelen felkutatni ország különböző pontjain élő egykori társait, hogy segítségükkel rátaláljon Mimire, aki egyszer és mindekorra tisztázhatja az őt ért vádak alól.

 

A múmia - Mozi+, február 7. szerda, 21h

Az ókori királynő, kinek életét igazságtalanul oltották ki, évezredek óta nyugszik kriptájába temetve, mélyen a sivatag kérlelhetetlen homoktengere alatt. Legalább is eddig így hittük. Ám most életre kel, és a világra szabadítja régóta felgyülemlett bosszúvágyát, és az ezzel járó elképzelhetetlen borzalmakat. A Közel-Kelet homokdűnéitől a mai London alatti titkos labirintusokig ívelő nagyszabású kaland meglepő izgalmaival és lélegzetelállító csodáival páratlanul fantáziadús betekintést ad az istenek és a szörnyetegek újraértelmezett világába.

 

Nico - Film+, február 7. szerda, 21h

Nico Toscani (Steven Seagal) nyomozó maga a megtestesült titok: olasz származású bevándorló, aki Chicagóban nőtt fel, Japánban sajátította el a harcművészetet, dolgozott a CIA-nak, megjárta Vietnamot, szerető férj és apa. Amikor azonban megtudja, hogy hatalmas kábítószer-szállítmány várható, nem tud leállni. Anyag helyett azonban robbanószert találnak, méghozzá olyan típusút, amit Nico még Vietnamból ismer. Ezért is éri olyan váratlanul főnökei döntése: a gyanúsítottakat elengedik, Nicótól pedig elveszik az ügyet, aztán szolgálati fegyverét és rendőrjelvényét is. Nico persze felveszi a kesztyűt.

 

Nagyfater elszabadul - SuperTV2, február 7. szerda, 22.30h

Sosem tudhatod a nagyfater milyen extra igényekkel áll elő. Jason Kellyt egy hét választja el, hogy feleségül vegye főnöke irányításmániás lányát, és így végre társtulajdonossá váljon apósa ügyvédi irodájába, amivel megkezdődhet kiszámítható, tökéletesnek tűnő élete. Azonban ez a szépen megtervezett jövő egy csapásra veszélybe kerül, mikor Jason szabadszájú nagyapja, Dick csőbe húzza a mit sem sejtő ifjú titánt. Dick a felesége halálát követő napon arra kéri unokáját utazzon el vele Daytonába, ahová a feleségével jártak el minden évben, és ahol éppen a Tavaszi Szünet nevű, vad partijairól híres fesztivál zajlik.

 

Szamba - Duna World, február 7. szerda, 22.35h

Idősebb Szamba Ottó anyagbeszerző egy üveges KTSZ-nél, ő a pestkörnyéki kisvárosban a kulturális élet középpontja, állandóan szervez: fesztivált, vízi-úttörő csapatot, énekkart _ de leginkább amatőr színjátszókat és előadásokat. Miatta sokáig minden gyerek színész akart lenni a városban, kivéve Kisottót, aki szégyelli apja ripacskodóan arrogáns színművészetét, mely éppen olyan túlburjánzó, mint az élete. Különböző vargabetűk után Kisottó mégis a Színház- és Filmművészeti Főiskolán köt ki. Barátjával, Gézával jobb híján egy rémes vidéki társulathoz szerződik, ahol megismerhetik a hetvenes-nyolcvanas évek vidéki Magyarországának kisszerűségét. A népszerű színész, Koltai Róbert szenvedélye, a lóverseny után (Sose halunk meg), másik fájdalmas, s úgyszintén legyőzhetetlen szenvedélyéről, a színházról forgatta ezt a filmjét.

 

Szextúra - Paramount Network, február 7. szerda, 23h

A 18 éves Ian útra kel, hogy átszelje az országot két legjobb barátja kíséretében. A célja, hogy elveszítse szüzességét egy lánnyal, akit az interneten ismert meg. Az út azonban igazi sorsfordító kalanddá válik...

 

Ballistic: Robbanásig feltöltve - Film Mánia, február 7. szerda, 23h

Két esküdt ellenség eszeveszett versenybe fog, hogy megtalálják az új gyilkoló eszközt, mindketten tehetségesek, ügyesek és makacsul akarják a sikert. Az egyik a csak fedőnevén ismert ügynöknő, Sever (Lucy Liu), aki kiképzése révén maga a halálos fegyver. Sever precíz és rendíthetetlenül tör célja felé. A másik fél is briliáns és elszánt fickó, az FBI volt embervadásza, Jeremiah Ecks (Antonio Banderas). A saját területén legkiválóbb ügynök akkor lépett ki az FBI-tól, amikor a felesége meghalt egy ellene elkövetett merénylet során, s azóta Eckst lelkiismeret-furdalás gyötri. Egykori pártfogója most visszahívja az FBI-hoz, és pályafutása legnagyobb kihívást jelentő feladatával bízza meg. Ecksnek fel kell készülnie, hogy szembenézzen legfélelmetesebb ellenfelével, Sever ügynökkel. A halálos díjért folytatott ádáz versenyben csak egy győztes lehet. De amikor a szabályok megváltoznak, a két esküdt ellenség rájön, hogy az, akit megpróbálnak legyőzni, egyidejűleg az egyetlen, akiben megbízhatnak.

 

Félholt - Film+, február 7. szerda, 23.10h

Az Új Alcatraz nevű börtönből nem lehet megszökni. De a szupermodern biztonsági berendezést nem készítették fel arra, hogy azt is megakadályozza, ha valaki be szeretne jutni a rácsok mögé. Most mégis ezt történik. Az éjszaka ugyanis itt ül villamosszékbe az a férfi, aki egy évtizeddel ezelőtt kétszázmillió dollár értékű aranyat rabolt. Elkapták és elítélték, ám azt sosem szedték ki belőle, hol rejtette el zsákmányát. A börtönt megostromló banda feje azonban nem akarja, hogy titka a sírba szálljon vele. Bejut a börtönerőd szívébe, a kivégzőterembe. Túszul ejti az eseményre érkezett főügyésznőt. Terve tökéletes, emberei profik és kegyetlenek. De nem számolt egy fegyenccel, aki meg akarja menteni az ártatlan túszok életét. Sascha (Steven Seagal) és néhány kemény öklű rabtársa elhatározza, hogy újraírja a banditák terveit.

 

Kingsman: Az aranykör - Mozi+, február 7. szerda, 23.15h

Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot. A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő. De néha a "majdnem mindig" is kevés. Az új ellenség természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantja a központjukat. Csak az újonc Töki és kiképzője, Merlin ússza meg a támadást: ők Amerikába menekülnek, ahol a szervezetükhöz hasonló, helyi cég, a Statesman egy embere várja őket. Együtt vágnak neki, eddigi legkeményebb, legveszélyesebb feladatuk leküzdésének...

 

A lány a vonaton - RTL HÁROM, február 7. szerda, 23.30h

Az alkoholproblémákkal küzdő Rachel (Emily Blunt) vonattal ingázik, és naponta kétszer elhalad a régi háza előtt. A ház előtt, ahol a volt férje, Tom (Justin Theraux) az új feleségével, Annával (Rebecca Ferguson) és nemrég született gyermekükkel lakik. Rachel képtelen elengedni a múltat, és egy fiatal párról talál ki történeteket, akiket a vonatról figyel meg. A nő elképzelése szerint Megan (Haley Bennett) és Scott (Luke Ewans) élete tökéletes. Ám egy nap megdöbbentő dolgot lát a vonat ablakából, ami mélységes haraggal tölti el. Elhatározza, hogy felfedi az igazságot, ám arra nem számít, hogy olyan hátborzongató gyilkossági ügybe keveredik, aminek ő lesz az első számú gyanúsítottja.

 

Kedvencek temetője - Moziverzum, február 7. szerda, 23.45h

A legtöbb család számára a költözés maga az újrakezdés. Ám Creed-éknek ez lehet a kezdet vége. Egy olyan hely szomszédságába költöztek, melyet gyermekek építettek összetört álmokból. Ez a Kedvencek temetője. Ez az aprócska földdarab egy rejtélyes indián temetkezési helyet rejt, mely a feltámasztás erejével bír. A hátborzongatás nagymestere, Stephen King elviszi önöket és Creed-éket a pokolba és vissza. Az önök kalauza a jólelkű, öreg Jud Grandall (Fred Gwynne), a kedves szomszéd, aki ismeri az élet titkait, de eleget látott ahhoz, hogy határozottan vallja: "Néha jobb halottan."