Hamarosan jön a Sztárban sztár leszek! 4. évada, változik a fődíj

Újra Magyarország legsokoldalúbb előadóját keresi a TV2, elindultak az előválogatók.

Tillával hamarosan érkezik a nagy sikerrel futó, Sztárban sztár leszek! legújabb évada, amelyben ismét civil jelentkezők mutathatják meg mindent elsöprő tehetségüket. A versenyzőket támogató mesterek most is Tóth Gabi, Köllő Babett, Majka és Pápai Joci lesznek.

Forrás: TV2 Sajtószoba

 


Elindultak a Sztárban sztár leszek! előválogatóinak felvételei, szép számban akadnak jelentkezők, akiknek feladata most is az, hogy mind hangban, mind megjelenésben tökéletesen hozzák az ikonikus külföldi és hazai előadókat, hogy végül beküzdhessék magukat valamelyik mester csapatába. Az előválogatók után idén is a középdöntők várják majd a nézőket, majd az élő adások során hétről hétre próbálják a versenyzők elnyerni a zsűri és a közönség tetszését.  

Az idei szezon bőven tartogat majd váratlan fordulatokat, ráadásul a tét az eddigieknél is nagyobb. 2023-ban a Magyarország legsokoldalúbb előadója cím mellett, a korábbi 10 millió forint helyett 20 millió forinttal gazdagodik a Sztárban sztár leszek! győztese, és egy autót is hazavihet.

(TV2 Sajtószoba)