Így alakult a Házasság első látásra szereplőinek sorsa a műsor után - 2. rész

Feltúrtuk a közösségi médiát, hogy megnézzük, mi a helyzet most a reality házaspárjaival.

Az összeállítás első része ide kattintva olvasható.

 

Nelli (Hegedűs Kornélia)

 

 

Jaj, szegény Nellinek mit ki kell bírnia Jánostól, és persze nem volt „pumpa” sem. Nelli közösségi oldalai nem okoztak meglepetést, hiszen emlékezzünk vissza: János azon volt kiakadva, hogy egyetlen közös kép, szelfi sem készült róluk a nászúton. Nelli, aki a végső döntésénél semmilyen formában nem akart együtt maradni férjével, Jánossal, jobbára olyan videókat posztolt a TikTokra, amiken egyedül van (az Instagram-fiókja privát, és cikkünk megírásáig még nem reagált a követési kérésünkre). Szinte csak egy videó van, ami a műsorral – de nem Jánossal – kapcsolatos: egy fotómontázs azokból a képekből, amiken a többiekkel látható.

Érezhetően Nelli elengedte ezt a „kísérletet”, nagyon nem posztolt a műsorról sem,

szóval ő minden bizonnyal már továbblépett ezen.

 

János (Rózsavölgyi János)

Érdekes ember ez a János, aki azt gondolta, hogy miután egy realityben összeházasodik egy idegennel, máris elvárhatja tőle, hogy a férjeként kezelje – ebből aztán rengeteg konfliktus adódott, ahogy a férfi idejétmúlt, szexista poénkodásából is. János Instagram- és TikTok-profilja szinte teljes fedéseben áll egymással: a legtöbb képen a fiával látható különféle programokon, de úgy tűnik, ha feleségre nem is, egy barátra szert tett a műsorból:

jó pár képen Gerivel bandázik.

A profiljából ugyanakkor az is kiderül, hogy János nem kispályás: szerepelt már

  • a Jakupcsek show,
  • a Zsákbamacska és
  • a Kész Átverés Show-Majkával című műsorokban,

szóval nem kizárt, hogy hamarosan újból üdvözölhetjük a képernyőn.

 

Petra (Dávid Petra)

Forrás: TV2

 

Talán Petra az, aki legtöbb fájdalmat és alázást kapta a műsor során Andristól, nem csoda, hogy ők már nem várták meg a finálét, nem sokkal az utolsó adás előtt bejelentették a válást és kiszálltak. Petra személyi edző és táplálkozási tanácsadó, és a profiljai tanulsága szerint ő maga is túlsúlyos volt, amin aztán sikerült változtatnia. Ez állhat a műsorban többször emlegetett „testképzavar” mögött. Petra Instagramján több olyan fotó is van, ami a Házasság első látásra idején készült, és most kapaszkodj meg:

jó pár olyan, amin Andrissal van együtt.

De még öniróniája is van a Petrának: emlékeztek a nyalókázós akciójára, amivel Lacit próbálta elcsábítani? Na, most itt egy olyan, ahol Andrissal közösen nyalókáznak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kabai András (@lovingarmsmusic) által megosztott bejegyzés

De a legutóbbi posztjában is a csajokkal együtt ünnepel, és ő is indul a Miss Influencer Hungary 2024-en.

 

Andris (Kabai András)

Forrás: TV2

 

A Házasság első látásra „szociopatája”, aki „minden virágra rárepül” – és még sorolhatnánk a jelzőket, amik a műsor során elhangzottak róla. Andris piszmagári módon kihajította Petrát a műsor vége előtt, és részükről itt véget ért a „kísérlet”. Andris minden TikTok-videóján  egyedül van, és igyekszik poénra venni, hogy mekkora „paraszt” volt – ahogy Petra fogalmazott. Az egyikben például épp finoman táncikál, azzal a felirattal, hogy: "Amikor megadja valaki a számát." De van van olyan kép is, ami tegnap került fel az Instagram-oldalára, és egy bohóccal látható rajta, azzal a szöveggel: „Alteregómmal lőttem tegnap egy közös képet” Bár Andris láthatóan épp nincs együtt senkivel, viszont

találtunk egy számot Szeretsz címmel, melynek klipjében Andris és Petra együtt szerepel:

például közösen olvassák a Story magazinban a róluk szóló cikket, és persze elsütik a „Megadod a számod?” geget is. Ez kicsit fura, pláne, hogy 10 nappal ezelőtt került fel a YouTube-ra: