Két Jóbarátok-sztár is megtörte a csendet Matthew Perry halála után

Courteney Cox és Matt LeBlanc is kedves múltidézéssel búcsúzott el az Instagramon az egykori kollégától és baráttól.

Courteney Cox az Instagramján osztotta meg az egyik Matthew Perryvel közös, kedvenc emlékét. A színésznő nem sokkal kollégája halála után egy közös nyilatkozatot adott ki a Jóbarátok sztárjaival, most viszont a saját személyes gondolatait fűzte hozzá egy videóhoz, amelyben az a Jóbarátok-jelenet látható, amikor Monica (Courteney Cox sorozatbeli karaktere) összejön Chandlerrel (Matthey Perry karkatere) Ross (David Schwimmer karaktere) angliai esküvőjén.

A színésznő elmagyarázta a posztban, hogy Perry miként bátorította őt arra, hogy adjon hozzá egy „plusz vicces sort” az élő közönség előtt felvett jelenethez (ez volt a „OK, your turn!” azaz „OK, most te jössz!”, ami végül nem került be a tévében leadott epizódba).

Annyira hálás vagyok minden pillanatért, amit veled tölthettem Matty. Minden nap hiányzol. Amikor az ember olyan szorosan együtt dolgozik valakivel, mint én Matthew-val, ezernyi olyan pillanat van, amit bárcsak megoszthatnék. Most itt van az egyik kedvencem. Egy kis háttérsztori: Chandler és Monica egyéjszakás kalandot terveztek Londonban. De a közönség reakciója miatt ez lett a szerelmi történetük kezdete. Ebben a jelenetben, mielőtt elkezdtük volna forgatni, súgott nekem egy vicces mondatot. Gyakran csinált ilyesmit. Vicces volt és kedves.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Courteney Cox (@courteneycoxofficial) által megosztott bejegyzés

 

Matt LeBlanc, aki Joey-t, Chandler lakótársát és legjobb cimboráját alakította a Jóbarátokban, szintén egy szívhez szóló üzenettel tisztelgett a közösségi médiában Matthew Perry emléke előtt:

Matthew! Nehéz szívvel búcsúzom. Megmondom őszintén, az együtt töltött idő életem legkedvesebb pillanatai közé tartozik. Megtiszteltetés volt megosztani veled a színpadot, és a barátomnak nevezni téged. Mindig mosolyogni fogok, amikor rád gondolok, és soha nem foglak elfelejteni. Soha! Tárd ki a szárnyaidat és repülj, testvér, végre szabad vagy! Nagyon szeretlek. És azt hiszem, most már megtarthatod a 20 dolcsit, amivel tartoztál nekem.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Matt LeBlanc (@mleblanc) által megosztott bejegyzés

 

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk itt a PORT.hu hasábjain, a Jóbarátok 54 éves sztárját október 28-án holtan találták Los Angeles-i otthonában. Halálát fulladás okozta a saját jakuzzijában.

(via NME.com & Independent)