Kiakadtak a nézők a Házasság első látásra egyik menyasszonyán

A redditezők szerint Boginak nem férj, hanem pszichiáter kéne.

A párkapcsolati reality szerdai, harmadik adásában egyebek mellett Bogi és Geri házasságkötésének lehettek tanúi a nézők, és az újdonsült házaspár női tagja alaposan kiakasztotta a Reddit népét. A legtöbben elsősorban azon háborodtak fel, hogy a menyasszony úgy vonult az anyakönyvvezető elé, hogy látványosan rágózott. Bogi a kérődzést a lánykérés alatt sem hagyta abba – végül az anyakönyvvezető szólt rá, hogy köpje ki.

De ebben sem volt sok köszönet, mivel a bájos fiatal nő – ahelyett, hogy egy papír zsebkendőbe rejtette volna – egy laza mozdulattal a fűbe dobta a rágó.

„Csokordobás helyett a rágót dobta el”

– kommentálta a dolgot az egyik Reddit-felhasználó.


Később Bogi elég bunkó stílusban, még mindig az anyakönyvvezető előtt rákérdezett Geri korára, majd a lagzin is alakított egyet. Mivel a szülei nem akartak szerepelni, nem voltak ott az esküvőn, és a lány sírva emlékezett meg róluk, és mondott nekik köszönetet. Ez eddig nagyon megható volt, csak utána kijött egy olyan mondat a száján, hogy „nagy tapsot a szüleimnek, mert tökéleteset teremtettek”.

„Ez a nő fixen mentális problémákkal küzd” – írta erre a Redditen egy másik néző, akivel hajlamosak vagyunk egyetérteni. Bár a legviccesebben az a felhasználó fogalmazta meg a dolgot, aki szerint „Boginak, bakker, pszichiáter kéne, nem férj”. Az adás másik, sokkal kevésbé kiakasztó házaspárját, illetve a Bogi–Geri párosról készült többi videót ide kattintva nézetitek meg.


(via tv2play.hu)

 

Kritikánk a műsorról

Házasság első látásra - Nyomorúságos házasságfetisizmus tombol a TV2 új műsorában

A Házasság első látásra jó példa arra, hogy milyen az, amikor kiölik a szerelmet és az érzelmeket egy párkapcsolatból, ami nem is létezik, amiben tényleg nem is ismerik egymást az emberek.

Tovább