Kínában folytatódik a Walking Dead tévésorozat

Végre kiderül, ami már 15 éve foglalkoztatja a rajongókat: mi lett a zombifertőzött világ Amerikán túli felével?

Kínában fog folytatódni a Walking Dead sorozat története – tévésorozat helyett könyvben. A zombis franchise-t eredetileg kitaláló képregényszerző, Robert Kirkman cége, a Skybound ugyanis 2020-ra hét új regényt ígért, ezek egyikét, a The Walking Dead: Typhoon című kiadványt az a Wesley Chu írja, akitől már magyarul is elolvasható az Időostrom és az Időrabló.

A Skybound szerkesztője, Sean Mackiewicz igen lelkesen nyilatkozott az új sztoriról:

15 év után végre választ kapunk arra a nagy kérdésre, ami már a kezdetektől fogva izgatja a Walking Dead-rajongókat: mi történt a világ többi részével? Most, hogy a Walking Dead-univerzumot olyan tehetséges szerzők bővítik ki, mint Wesley Chu, a zombi az egész világon népszerűbbek lehetnek, mint eddig bármikor!

Többen már most is arra tippelnek egyébként ebből a kijelentésből, hogy Chu könyve már egyben egy igényfelmérés is: ha a rajongóknak bejön a Kínában játszódó Walking Dead-regény (márpedig a kínaiak millióinak biztosan be fog jönni), akkor lesz belőle sorozatverzió is!

Mint ahogy Rick seriffnek is azután írtak rögtön három filmet, hogy az őt alakító színész, Andrew Lincoln bejelentette távozását a sorozatból. (via Digital Spy)