Rendkívüli műsorváltozás az RTL-en

Elbukott ...a szomszéd tehene. Év elején indult a csatorna nagyreményű, új sorozata, most azonban kikerül a főműsoridőből.

Január elsején indította el az RTL új napi sorozatát, …a szomszéd tehene címmel, ám már az elején látszott, hogy nincs túl nagy igény rá. A PORT.hu kritikusa sem lelkesedett érte:

„Az a probléma, hogy bizonyos értelemben két átlagos, normális családot látunk. Semmi extra nincs bennük, így könnyen a bőrükbe képzelhetjük magunkat. Csakhogy ezzel meg is teremtődik az a furcsa érzés, mint amikor a beültetett donor szervet nem fogadja be a gazdatest, és kilöki magából. A ...szomszéd tehene egy egyszerű, hétköznapi sztori akarna lenni, de nincs benne semmi, ami a való világra emlékeztetne minket. Az egész ott kezdődik, hogy az emberek nem így beszélnek, ahogy a sorozat karakterei. Semmi élő, életszerű és -szagú nincs egy szavukban és mozdulatukban sem.”
Forrás: RTL

 

A csatorna megpróbálkozott azzal, hogy kiemelt idősávba tette át a sorozatot, de itt sem teljesített valami jól. Múlt héten Az ugrás című vetélkedő premierje miatt került át 21:05-re, majd a vacak nézettség okán hamar a 21:30-as idősávban találta magát. A Média klub oldalán olvasható hír szerint

a csatorna megelégelte a rossz számokat, és áttette a szériát 22.35-re, ami a lehető legrosszabb időpont egy napi sorozat számára: ezzel tulajdonképpen halálra is ítélték.

ez is érdekelhet

… a szomszéd tehene - 5 tanulság az RTL új sorozatáról

Az RTL eddigi legdrágább telenovellája számos kérdést vet fel, kezdve onnan, hogy miért ilyen furcsa és nehezen használható a cím, és kit játszik Fodor Zsóka, a Barátok közt Magdi anyusa?

Tovább

 

A helyére A mi kis falunk ismétlése kerül 21:20-tól: az RTL legnépszerűbb sorozata onnan folytatódik, ahol abbahagyták az ismétlést, tehát az 5. évad 2. részétől. A késő esti RTL Híradó így 22.45-ról 23.40-re kerül át.

(via Média klub)