Tovább alakult a Cápák között legmeghatóbb befektetése

A Cápák egyszerűen imádják a 16 éves horgoló srácot – ahogy mi is. Mi csak drukkolni tudunk, az egyik üzletember azonban egy további lehetőséggel kecsegtette Nyikonyuk Balázst.

Ahogy arról hétfőn mi is beszámoltunk, Balázs a műsor eddigi legfiatalabb pitchelőjeként lépett a Cápák elé. A Csipcsiripp Plüssmanufaktúra megálmodója saját, kézzel horgolt termékeit mutatta be a prezentáción. Motiváltsága, üzleti érzéke és a termék iránti elkötelezettsége meghatotta a Cápákat, akik lenyűgözve hallgatták a középiskolás fiatalembert.

Az ifjú vállalkozó a horgolást népszerűsítő oktatócsomagok bevezetésére 2 millió forintot kért, 50 százalék tulajdonrészért. Balogh Levente és Moldován András szinte azonnal ajánlatot tettek 1-1 millió forinttal, 30 százalék tulajdonrészért cserébe. De Lakatos István is szerette volna a srác vállalkozását támogatni, így végül a három Cápa 1-1 millió forinttal szállt be a plüssök világába, 10-10 százalékos tulajdonrészért cserébe.

 


Nyikonyuk Balázs megható története az adás után nagyot ment az internetes és egyéb felületeken is (felhívták például a Balázsék reggeli rádióműsor házigazdái is, hogy kérdezgessék az általa megálmodott, horgolást népszerűsítő dobozokról), így a Cápák között stábja tovább göngyölítette a sztorit, és összehozott egy újabb találkozót az immár befektetők és Balázs között.

A találkozón pedig Moldován András újabb megtisztelő ajánlattal állt elő, ami nagy hatással lehet a fiú fejlődésére üzleti szempontból. Ahogy azt a fenti videón láthatjuk,

az üzletember felajánlotta Balázsnak, hogy mindhármuk cégébe betekintést nyerhet, és ha tanulni, esetleg dolgozni szeretne bármelyikben, arra is lehetősége lesz.

A korábbi, tényleg nagyon megható videókat itt és itt nézhetjük meg a tehetséges és rátermett srácról.


(via rtl.hu)

 

Ismerd meg Balázst!

A Cápák között történetének egyik legmeghatóbb üzletkötését láthattuk

A műsor történetének eddigi legfiatalabb vállalkozója horgolt plüssfiguráival nyűgözte le a Cápákat. A kézzel készített termékek mellett az esküvői kutyasitter szolgáltatás, egy streetwear ékszermárkát, egy speciális kupakot és egy kalandkönyvet is bemutattak az RTL üzleti showműsorában.

Tovább