Végre, itt a Westworld második évadának előzetese!

A Super Bowl alatt nem csak mozifilmek, hanem tévésorozatok előzeteseivel is kényeztettek minket. Stephen King és Tom Clancy rajongói is örülhetnek.

Westworld

Április 22. - véssük fel a naptárunkba, hogy megfelelő körülmények közt, kajával felvértezve üljünk le az HBO (vagy HBO GO) elé, mert akkor indul a Westworld várva várt második évada. Az előzetes alapján a robotok nem vacakolnak, és derekasan visszavágnak.

 

Castle Rock

J.J. Abrams a nyáron érkező új sorozatának is megérkezett az új előzetese, amiben Stephen King legismertebb fiktív városába látogathatunk el - és ahogy az író regényeiben már megszokhattuk, most is elég elcseszett ott az élet. A főbb szerepekben Scott Glennt (A hátrahagyottak), Jane Levy-t (Gonosz halott, Vaksötét), Terry O'Quinnt (Lost), és két King-veteránt, Bill Skarsgårdot (Pennywise maga az Azból) és Sissy Spaceket (Carrie) láthatjuk.

 

Tom Clancy’s Jack Ryan

A CIA-ügynök kalandos utat járt be: Alec Baldwin (Vadászat a Vörös Októberre), Harrison Ford (Férfias játékok, Végveszélyben), Ben Affleck (A rettegés arénája) és Chris Pine (Jack Ryan: Árnyékügynök) után most az Office tejbetök Jim Halpertjét játszó John Krasinski bújik Tom Clancy legismertebb figurájának bőrébe. Az Amazon sorozata augusztusban érkezik.