Buliajánló szentestére, ha nem szeretnéd, hogy szent legyen az estéd

Ki látott már olyat, hogy szenteste bulizni megy az ember?! Például mi! Összegyűjtöttünk pár december 24-én is nyitva tartó helyet, ahol aktívan részt lehet venni a benne zajló bulikában.

Ha unod a bejglit, ha agyadra megy a családod, ha eleged van a szenteskedésből és ájtatoskodásból, vagy csak egyszerűen levezetnéd a karácsonyi feszültséget, akkor válassz bátran az alábbi helyszínek közül, nem fogod megbánni. Vagy ha meg is bánod, mindezt legalább nem otthon teszed, a négy fal között.

William Vanderson/Fox Photos/Getty Images Hungary

 

Mika Tivadar fogadó

Igen, idén is nyitva vannak szenteste! Ha táncolni szeretnél, vagy csak kicsit lelazulni a családi karácsonyozás után, vagy ha egyáltalán nem karácsonyozol, akkor menj a Mikába! A zenét DJ Rabbi Williams szolgáltatja. Facebook-esemény itt!

Központ


A Központ sem zár be szentestére, ők is folytatják a hagyományt, és egy jó kis bulival ünneplik a karácsonyt. DJ Slow fog gondoskodni a zenéről, a megjelentek pedig a hangulatról. Hogy ne legyen csendes az éj. Facebook-esemény itt!


Müszi

A Müszi, ahogy már az utóbbi években is tette, idén december 24-én este is nyitva tart! Családias hangulattal várják azokat, akik szenteste is benéznének. Lesz bejgli, pingpong, csocsó. Meglepetés karácsonyi Dj-vel is készülnek az ünnepre, de legfőképpen kiváló társasággal! Facebook-esemény itt!

Bethany Clarke/Getty Images Hungary

 

Szóda


A Szóda is hagyományosan nyitva tart szenteste, idén DJ Gomes szolgáltatja majd a zenét a 80-as, 90-es és 2000-es évek klasszikusaiból. Belépő nincs, buli van. Este 10-től várnak minden, karácsonyban megfáradt lelket. Facebook-esemény itt!

Auróra

Éjfélkor indul az elengedhetetlen klezmer-hip-hop-dub bulivonat, azaz a Hagesher, Budapest legnotóriusabb jazz zenészeivel. A koncert a Negyed7Negyed8 Fesztivál keretei között valósul meg, ráadásul még fizetni sem kell érte, ugyanis nincs belépő a buliba. Facebook-esemény itt!

Fogasház

A bulinegyed egyik legbejáratottabb helyén sem pihennek szenteste! Sőt! Még egy jó kis koncertet is elcsíphetünk, ugyanis a Puszi együttes fog zenélni, a koncert után pedig jókora buli várható a csodálatos, felülmúlhatatlan ritmuskirály Lupin Tégével. Kapunyitás 21 órakor. Facebook-esemény itt!

Cirko-Gejzír

Bár a táncos szórakozástól messze van, mégsem maradhatott ki a Cirkó! A Cirko-Gejzír mozi a korábbi évek gyakorlatának megfelelően december 24-én, karácsony mindkét napján, valamint szilveszter este is nyitva lesz, és új filmekkel várja a közönséget. Premier előtt vetítik A pótolhatatlan Werner doktor című francia romantikus filmet is, új bemutató pedig a Hóesés Barcelonában című spanyol romantikus vígjáték lesz. Továbbra is megnézhető a nagy sikerű német film, a Toni Erdmann, a japán gasztrofilm, A remény receptje, az ausztrál Szexterápia, valamint számtalan más díjnyertes, minőségi film a világ minden pontjáról. December 24-én és 31-én este borral és pezsgővel várják a nézőket.

+1

Karácsonyesti hajókázás élőzenével és svédasztalos vacsorával

Ez nem kifejezetten buli, inkább egy nagyszabású vacsora hajókázással összekötve. Ha odaégett a karácsonyi sült, vagy soha nem is volt, viszont van elég pénzünk, akkor itt a helyünk! A programot kifejezetten azoknak állították össze, akik a fényben úszó város látványát szeretnék csodálni romantikus gyertyafényes légkörben, mindez időt egy romantikus vacsorával eltöltve, élőzenével. Az ételeket Molnárka Péter séf készíti, a szalonzenét a Kodály Zoltán-díj nyertes Hungária Zenekar és Népi Együttes 4 tagja szolgáltatja.