Koncert

Rage Against The Machine Tribute by Subscribe

A38 Hajó (Tetőterasz)
2021. szeptember 09. (csütörtök) 20:00
Ár: 3000 Ft, elővét: 2500 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Tetőterasz)
1113 Budapest, XI. kerület, Henryk Sławik rakpart Petőfi-híd budai hídfő

A mindenki által jól ismert csodálatos okok miatti hosszú kihagyás után először róhatjátok le tiszteleteteket Budapesten a Rage Against The Machine munkássága előtt az A38 tetőteraszán.


“…Mindannyian nagyon szeretjük a Rage-et! Ez talán az egyetlen igazi közös nevezőnk a Subscribe-ban, ha gyerekkori kedvencekről esik szó! Tamásban aztán felvetődött 2004 derekán, hogy el kéne játszani pár kedvenc nótát csupán az íze kedvéért és kaptunk is egy lehetőséget az az évi szigeten! Bíztunk a sikerben, mert elég jól mentek a számok, de annyi emberre, és akkora őrületre azt hiszem, egyikünk sem számított! Olyan volt, mintha egy RATM DVD-t nézett volna az ember, csak kicsiben. Utána aztán tódultak a srácok a backstage bejáratához azzal, hogy mennyire egyben volt és mekkora energia bomba, meg hogy kurva jók voltak a gitár szólók, és ami a legjobban esett, hogy az énekre azt mondták, ‘mintha csak Zack-et hallottuk volna’.'” Így beszélt Bálint az első bulijukról, amit ezen az esten majd megismételnek.


A hatályos kormányrendelet alapján az eseményre való belépés kizárólag érvényes védettségi igazolvány (plasztikkártya, EESZT applikáció vagy EU Green Pass) és személyazonosító igazolvány együttes felmutatásával lehetséges.