Programkereső

Hétvégi tévéajánló

Hétvégére ajánljuk!

PlayIT Show Budapest

Budapest, HUNGEXPO Vásárközpont - április 29., 10.00 - 19.00
A PlayIT Show 2017-ben is visszatér a Hungexpóra, amikor minden eddiginél nagyobb buli vár a gamer és IT világ rajongóira. Találkozhattok a Trónok Harca két szereplőjével, kipróbálhatjátok a legendás Vastrónt, lesz gamer akadálypálya, szimulátorok, cosplayverseny és természetesen ott lesznek kedvenc youtubereitek is.

Makám: Kimegyek holnap az állatkertbe

Budapest, Ferencvárosi Művelődési Központ - április 29., 10.00
A Makám Együttes interaktív családi műsorának témája az állatvilág és az ember kapcsolata. Játékos formában igyekszik közel hozni a mai városi gyermekekhez a természetet, az erdőt, mezőt, tavat, folyót, s a bennük élő állatokat.

Kuruttyoló békakirály világkörüli úton

Budapest, Óbudai Kulturális Központ - április 30., 10.00 - 13.00
Tarján Veronika énekes, színész, drámapedagógus és Mogyoró Kornél zeneszerző, ütőhangszeres kalauzolja el a gyermekeket egy csodás, rejtélyekkel teli világba. A résztvevők, amellett, hogy önfeledt játékban lehet részük, sok egzotikus hangszert ismerhetnek meg a fejlesztő foglalkozás alatt.

Pinokkió és Avatar

Budapest, BMC Könyvtár - április 30., 11.00
Tudott-e Händel úszni, Bach kardozni, milyen fából faragták Pinokkiót? Avagy lehet-e lőni a hegedűvel, csobogni a zongorával, megfagyni a fuvolával, virágozni a tamburával? Nem múló kérdések, nem múló zenék, nem múló gyermekkor és játék, játék, játék! A belépés díjtalan!

Ördögmese

Budapest, INspirál Cirkuszközpont - április 30., 11.00
Az ördögök életébe bepillantást nyerve megfejthetjük sokféle lénnyel való kapcsolatukat, nehézségeiket, gyötrelmeiket és természetesen számtalan csintalanságukat is. Az előadásra kisördögöket is várják a nézők sorába.

Klímabarát Fenntarthatósági Nap - Mézédes Nap

Budapest, MOM Kulturális Központ - április 30., 10.00 - 19.00
A Klímabarát Fenntarthatósági Fesztivál számos programmal, és sokszínű vásári forgataggal várja a családokat. A nap a fenntarthatóság és a magyar méhészeti kultúra témái köré szerveződik. A gyerekeket koncertekkel, kézműves foglalkozásokkal, környezettudatosságra nevelő játékokkal, filmmel várják. Zenél az Alma Együttes és a Makám, Bíró Eszter pedig elhozza az Állati zenés ABC-jét. A belépés díjtalan!

Borka Mumusföldön

Budapest, B32 Kultúrtér - április 30., 15.00
Hajnal Boróka focicsatár és csapatkapitány-helyettes nem éppen jó kislány. Pimasz, rendetlen, utálja a főzeléket, és olykor verekszik a nagyszünetben. Nem csoda hát, hogy mindezek után Mumusföldön találja magát, a rossz gyerekek új lakhelyén.

Sárkányölő lovagok éjszakája

Miskolc, Diósgyőri vár - április 30. 19.00 - 23.00
Szent György-napi csetepatéval, sárkánytűzzel és csillaglessel ünneplik Szent György legendás alakját április 30-án a Diósgyőri várban. A Sárkányölő lovagok éjszakáján kiderül, hogy ki alapította a Szent György Lovagrendet, és az is hogy mi történik, ha Szent György-nap előtt gyíkot simogatunk.

Bűvös óceán - Titkos tengeri küldetés

Budapest, Magyar Mezőgazdasági Múzeum - április 30-ig látogatható
A Mezőgazdasági Múzeumban nyíló kiállítás és játék egy képzeletbeli, tengermélyi utazásra hívja a látogatókat. Egy különleges tengeralattjáró utasaként sosem látott tengeri tájakat barangolnak be, miközben megtévesztő feladványok és furfangos fejtörők teszik próbára bátorságukat és ügyességüket. Az óceánokon átívelő kaland során a résztvevők leleplezhetik a kapzsi Professzort, aki víz alatti kutatóállomásán ravasz terven ügyködik.

Időutazás a Skanzenben

Szentendre, Skanzen-ház - május 1., 9.00 - 17.00
Május 1-én ünnepli 50. születésnapját a Skanzen. Az ünnepi program központi helyszíne a Felföldi mezőváros. Itt mutatkozik be először a Szabadtéri Néprajzi Múzeum új attrakciója, az "Élő Történelem". Valóságos időutazás során a látogatók beleshetnek egy századvégi kisváros lakóinak mindennapjaiba és megtudhatják, hogyan bolygatja fel életüket az ismert színésznő érkezése. A mezőváros főterén mutatványosok, gólyalábasok, vándor színi társulat gondoskodik a vásári hangulatról. A Cellux Csoporttal újrahasznosított tárgyak készülnek és lesz festőiskola szentendrei művészek bevonásával. A napot Lajkó Félix koncertje zárja. Ingyenes program!

Városligeti Majális

Budapest, Városliget - április 29. - május 1., 10.00 - 22.00
Idén is megrendezésre kerül a Városligeti Majális. A vásári forgatag, a gasztronómia széles tárháza és a vidámpark mellett három napon keresztül egész napos színpadi produkcióval várják a családokat! Fellép többek között a Tompeti és Barátai, valamint a Buborék együttes.

Jegyajánló

Programkereső