A film kóstolási sorrendben kalauzol végig 3 fehér- és 3 vörösbor ízlelésén. A borászat történetéből kiindulva a megismerjük a legkülönfélébb szőlőfajtákat, készítési- és tárolási módokat, a borokhoz illő poharak készítését is. Sikeres borászok kalauzolnak minket pincéikben, s vallanak filozófiájukról. Bock Józseftől azt is megtudjuk, hogy a bor amellett, hogy barátokat hoz, maga is barát, Takler Ferenc szerint egy borban benne van egy egész nemzet aurája, Romsics László szerint a jó bort lehet öltöztetni- vetköztetni, Kiss Lászlótól megtudjuk, hogy a legszebb aperitív a száraz Tokaji.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások