DC Szuperállatok ligája

Bakancslistához adom
DC League of Super-Pets
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai animációs kalandfilm, 100 perc, 2022

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

Krypto szuperkutya: tud repülni, és csak egy egészen kicsit nagyképű – de hát melyik kutya maradna szerény, ha Superman a gazdája, akivel osztozik a szupererőn, és együtt harcol Metropolis elvetemült bűnözői ellen?
Csakhogy az Igazság Ligájának összes tagját, így Supermant is elrabolja egy legfőbb főgonosz, és a kutya magára marad. Mit tehetne mást, mancsába veszi az irányítást. Különös társaságot terel össze: egy bamba vérebet, egy pocakos malacot, egy nem túl gyorsa teknőcöt és egy nagyszájú mókust, és együtt veti bele magát a mentőakcióba: kalandjaik során mindannyian új szuperképességekre tesznek szert, ami okoz némi kalamajkát, de azért jól jön a szupergonosz elleni embert- és állatot próbáló küzdelmek során.

Ennek a filmnek jó pár szuperképessége van: a legyőzhetetlen animációs humor egyesül benne a szuperfilmek látványos kalandjaival, de paródiának is nagyszerű: így még biztosan senki sem látta az Igazság Ligáját!
Bemutató dátuma: 2022. július 28. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Szereplők

Krypto hangja
Ace hangja
PB hangja
Merton hangja
Chip hangja
Superman hangja
Lex Luthor hangja
Lulu hangja
Batman hangja
Wonder Woman hangja
Lois Lane hangja
Aquaman hangja
Lara hangja

Hozzászólások

Szerinted?
pébé 2022 aug. 31. - 16:44:23 Előzmény RigbyTheMad
Ez azért ügyes, így kihallani (komolyan!) :O Flash és Cyborg magyarhangja egyébként Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang, az olimpiai bajnok rövidpályás gyorskoris testvérpár.
2/10
litttle 2022 aug. 31. - 14:24:08 2/10
Gyenge, ötlettelen film. Sivár, műanyag képek, rossz nézni.
7/10
RigbyTheMad 2022 aug. 26. - 02:26:10 7/10
Ahhoz képest, hogy DC, nagyon jóra sikerült az alkotás. Filmben nem biztos, hogy megnéztem volna, mert Superman-en kívül az összes többi karakter egy hulladék. Viszont ami nagyon negatívum ( de nem az animációból vesz le), hogy Flash és Cyborg hangja valami két ismeretlen nyomi hangú amatőr lett. Amikor meghallottuk csak néztünk a családdal, mert ilyen hulladék két hangot még nem igazán hallottunk mostanában. Jó lenne, ha a szinkron rendezők elgondolkodnának. A gyerekes szülőknek meg semmi nem jó...
3/10
N.Andi32 2022 aug. 11. - 18:38:42 3/10
Kisgyerekeknek nem ajánlott. Gyenge alkotás. Pénzkidobás és időpazarlás moziban megnézni.