Kismenők

Bakancslistához adom
The Little Gang / La petite bande
16 éven aluliak számára nem ajánlott francia családi kalandfilm, 106 perc, 2022

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Egy csapat bátor gyerek elhatározza, hogy véget vet a közeli gyár káros tevékenységének, amely évek óta szennyezi a folyót, ellehetetlenítve a nyári fürdőzéseket. A fiatalok izgatottan vágnak bele a kalandba, ám küldetésük balul sül el és hamarosan már a rendőrség is a nyomukba ered.

Bemutató dátuma: 2023. június 8. Forgalmazó: ADS Service Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
kaloz44 2023 okt. 23. - 03:11:01 10/10
Én is felpontozom! Nagyon tetszett sokat lehet rajta nevetni jók voltak a gyerekszineszek is simán mehetne sorozat formájában vagy esetleg egy második rész is.
9/10
capt.nemo 2023 szept. 29. - 01:39:07 9/10
bármiféle elvárás nélkül, unalmamban kezdetem csak el nézni, és bár valóban semmi extra nincs a filmben (tehát olyan közepesnek számít), de mégis azt kell mondanom (dacára a számos irreálitásnak), hogy ahogy haladt előre a történet, egyre jobban élveztem, és noha számos eleme már egyéb hasonló filmekben már megvolt, mégis valahogy eredetin hatott összességében. a kölkök elég jól össze lettek a válogatva, a vidék gyönyörű, a sztori szellemes (különösen az, hogy a fene nagy zöld-ség mögött valójában sokkal emberibb motivációk lappangtak és nem fulladt olcsó moralizálgatásba, amely határán a jóval drámaibb Szunnyadó szörny egyensúlyozott) és hát amilyen fos filmeket nyomnak mostanság, az elmúlt években ilyen kellemes csalódásban másik nem részesített, ezért én simán felpontozom.