Little Mix – LM5: The Tour – A Film

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott koncertfilm, 98 perc, 2020

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Little Mix korunk leghíresebb lánybandája. Több mint 50 millió lemezt adtak el világszerte, a Spotify-on több mint 17 millió hallgatójuk van, YouTube nézettségük a 3 milliárdot is felülmúlja.

Ötödik albumjuk, az “LM5” kiadását követően Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock valamint Jade Thirlwall európai turnéra indultak „LM5 The Tour” címmel 2019 folyamán, mely során Európa több mint negyven koncertcsarnokát látogatták meg Spanyolországot, Olaszországot, Németországot, Hollandiát, Belgiumot, Franciaországot, az Egyesült Királyságot és Írországot érintve. Több mint 400,000 jegyet adtak el, beleértve öt teltházat Londonban!

Ezt a filmet az utolsó londoni fellépésük során forgatták az ikonikus 02 Arena-ban. Pályafutások teljes egészét lefedő zenei felhozatalt tudhat magának e produkció, bele értve olyan toplistás számokat, mint a ‘Shout Out to My Ex’, ‘Woman Like Me’, ‘Wings’ és ‘Touch’ melyeket több mint 15,000 fős nézősereglet előtt adtak elő.

A film továbbá olyan meglepetés fellépőkkel is szolgál a londoni fellépésről, mint a legenda Stormzy a ’Power’ zeneszámnál, vagy a zenekar régi partnere Kamille a ’More Than Words’-nél.

Készülj fel a koncertre, mely eddig még soha nem látott módokon ünnepli meg a nők felemelkedését!
Forgalmazó: Pannonia Entertainment Ltd.

Hozzászólások

Szerinted?