Stella szerelmes

Bakancslistához adom
Stella est amoureuse
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 110 perc, 2022

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Stella utolsó éves középiskolás, amikor felfedezi a 80-as évek őrült párizsi éjszakáit. A barátait a tanulás érdekli, a családjában gondok vannak, és ekkor találkozik Andréval... Ez az év az egész életére kihat, de ő látszólag nem gondol erre...

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Sophie_Western 2023 dec. 23. - 20:15:23
Bizalmat szoktam szavazni a francia filmeknek, de ez nagyon gyenge.
6/10
The Cortez 2023 nov. 19. - 22:36:49 6/10
A Stella című 2008-as film folytatása. A 80-as években, főként azok párizsi éjszakai életében játszódik. Az alkotás coming of age tinidráma, ami a címének megfelelően nevezhető romantikusnak is, ám leginkább csak egy egyoldalú szerelemről van szó benne, ugyanis az életunt-hülye anyjával élő, érzelemkezelési problémákkal küszködő főszereplőcsaj, beleesik kedvenc klubjának helyi négeralfájába.
A narrációkkal megspékelt sztori jól van elmesélve, faszán lett felépítve, a mellékkarakterek pedig röviden, de remekül kerültek bemutatásra, igaz némelyikük rohadtul irritáló. A cselekmény, pontosabban a finálé minimális jellemfejlődéseket tartalmaz.
Az operatőri meló kiváló, főleg a buli- és táncjelenetek az igazán igényesen fényképezettek, valamint a színek szintén hatásosan festenek a vásznon.
A zenék tűrhetőek, viszont akadnak köztük idegesítően szar track-ek is.