Ufóvadászok

Bakancslistához adom
UFO Sweden
16 éven aluliak számára nem ajánlott svéd sci-fi kalandfilm, 115 perc, 2022

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Denise nyolc éves volt, amikor elvesztette édesapját. A tinédzser lánynak meggyőződése, hogy az apja nem meghalt, hanem elrabolták az ufók. A rebellis tini egyedül áll elképzelésével, ám hamarosan segítséget kap egy ufótársaságtól, akiknek a tagjai legalább nem szkeptikusok a földönkívüliek létezését illetően. A kérdés csupán az, hogy a rendelkezésre álló bizonyítékok, nyomok, elegendőek-e egy kutatáshoz, amelyen a furcsa társaság elindulhat, és megfejtse Denise apjának rejtélyét. A paranormális jelenségek fokozódása mindenesetre azt sejteti, a lánynak nemcsak eszelős lázálma lehet az ufók létezése.

Az Ufóvadászok az elismert svéd filmes cég, a Crazy Pictures készíti, amelynek első játékfilmje, a “The Unthinkable” nagy sikert aratott világszerte. A Crazy Picture az Ufóvadászok című filmet az „X-akták” és a „Stranger Things szerelemgyermekének szánja. A film ötlete a Crazy Picturesnél akkor fogalmazódott meg, amikor megtudták, hogy az „UFO-Svédország” létező egyesület, amely rejtélyes jelenségeket vizsgál, és a világ legnagyobb UFO-archívumával rendelkezik. Az Ufóvadászok az amerikai közönségfilmek legjobb hagyományait követi, látványos és fordulatos kalandfilm, a műfaj kedvelőit is meglepő fordulatokkal.
Bemutató dátuma: 2023. január 19. Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
kecsup jan. 31. 11:23:36 6/10
Nem tetszett, ahogy az UFO hívőket ábrázolták. Szerintem nem volt életszerű.
10/10
nagyatika jan. 23. 13:49:09 10/10
Mindenkinek ajánlom.. Nagyon jó, veri a legtöbb amcsi ufós filmet. Le a kalappal, nagyon tetszett!
5/10
vki69 jan. 20. 00:22:07 5/10
Ez nem popcorn mozi. De 1x érdemes megnézni. Mi van benne és mi nincs azt nem irom meg. De érdemes lesz majd ellenőrizni hogy ez most fikció vagy volt valós alapja. Inkább drámának írnám scifi köritéssel.
kybuck 2022 nov. 24. - 07:30:19
Izgalmas felütés, remélem az ufók sem csak úgy lesznek, hanem érdemi szerepük is lesz, jó lenne ilyet látni végre.