A Bikini hadművelet

Bakancslistához adom
Swimsuit: The Movie
amerikai vígjáték, 83 perc, 1997

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Colleen (Rebeccah Bush) a PR-szakma nagy mestere. Cége mottója: nincs eladhatatlanul pocsék áru, s hogy ez így is maradjon, minden reklámfogást bevetnek. No azért a raktáron lévő készletükből van még mit értékesíteni: van itt hibás mellimplantátumtól kezdve garantáltan környezetszennyező tisztítószerig minden. A nagyfőnök pedig máris új projekten töri a fejét. Utasítása szerint Colleen irányítja az új fürdőruha-katalógus készítését. A modelleket esőerdőben, tengerparton és csodálatosabbnál csodálatosabb helyszíneken fotózva igyekeznek a lehető legtöbb pénzt kihozni az üzletből. Itt már nem a fürdőruci számít, indul a Bikini hadművelet.

Stáblista:

Szereplők

Colleen Todd
Stan Madison
Jeremy Hollister
Amber Montana Dakota
Sandy Scotland
Svetlana

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Crazy Horse 2008 júl. 28. - 20:37:03 1/10 Előzmény Goped
Hú nem hiszem el, ezt a szar filmet... Jól megbüntettem magam vele. Teljességgel nézhetetlen, hiába vannak benne az igazán jó testû csajok, nem segít :(
Egyetlen poén volt, amin hangosan felröhögtem, a többi idegesítõen fárasztó. Egyetértek veled, ez a film vallatáshoz, kínzáshoz, pszichikai megtöréshez ideális. Le merném fogadni, hogy a Guantanamo támaszponton rendszeresítve van.
(OFF: Ha ezt a filmet még kibírtad, és érzel magadban elég mazochizmust, akkor nézd meg ezt: http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=57912 , életre szóló trauma.)
1/10
Goped 2008 júl. 07. - 14:40:55 1/10
Olyan mint egy amatõr film. Sajnos nekem még dvd-n is megvan. Ez a film olyan rossz, hogy mindenkinek garantálom az idegbetegséget a film alatt. Engem annyira irritál hogy maximum 20perc után el KELL kapcsolnom. Komolyan mondom hogy eddig 2 embernek tettem be a filmet, mert mindenkinek szimpatikus a jó csajok miatt, de aztán 2perc, inkább néznének mást. Olyan emberrel nézetném végig, akit ezzel büntetnék. 1szó mint100, szinten aluli! Nézz mást ha szórakozni akarsz.