A családban marad

Bakancslistához adom
Immediate Family
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmdráma, 96 perc, 1989

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Linda és Michael, a sikeres középkorú pár már tíz éve él együtt boldog házasságban, s mindenük megvan ahhoz, hogy jó szülők legyenek - kivéve a legfontosabbat: nem lehet gyerekük. Velük ellentétben Lucy és Sam igencsak fiatalok és gyermeket várnak, bár még távolról sem állnak készen a szülői szerepre. A lány hajlandó a születendő babát örökbe adni nekik. A két pár élete összefonódik és egyre közelebb kerülnek egymáshoz az újszülött kapcsán. A már-már családdá kovácsolódott furcsa négyes élete azonban hirtelen fordulatot vesz, mikor Lucyban felébred az anyai ösztön.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Jim Hacker 2015 okt. 29. - 17:38:09
Kellemes és tartalmas történet örökbefogadásról. Nagy dráma nincs benne, de néhány õszinte pillanatáért és Glenn Close szívhez szóló alakításáért érdemes idõt szánni rá.
A téma, örökbefogadás közvetlenül a szülõ anyától, kínálhatna tragédiát is persze, de itt most inkább egy üdítõ kikapcsolódás nyerhetõ. Az adoptálásról is nyilván nagyon megoszlanak a vélemények, pl. szerintem semmi természetes nincs benne, de ettõl még mûködhet néha, talán, nem is tudom...
arwen1995 2009 nov. 25. - 15:20:13
Láttátok h magyar a forgatókönyvíró?:)
Zolkó 2007 szept. 07. - 15:39:06
Háát...Woodsról nehezen képzelem el, hogy hiteltelen lenne, eddig legalábbis csak kitûnõt láttam tõle. Mastersontól szintén. Nade nemsoká kiderül:)