A gyilkos benned lakik

Bakancslistához adom
Christopher Roth
18 éven aluliak számára nem ajánlott olasz horror, thriller, 100 perc, 2010

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Christopher Roth (Joachim de Almeida), a világhírû krimiíró belefárad a krimik írásába és utolsó regényének kritikája is lehangolja. Úgy dönt, itt az ideje stílust váltani, és egy szerelmi történet írni. Feleségével, Catherine-nel (Anna Galiena) Olaszországba utazik ihletet meríteni. Teremtményei azonban oda is elkísérik, és amikor felbukkan a hírhedt sorozatgyilkos, Vadkan, a romantika rettegésbe fordul.

Stáblista:

Szereplők

Christopher Roth
Catherine Roth
Giovanna Cardelli
Paul Andersen

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
TitusLivius 2020 aug. 10. - 11:47:20 6/10
Nem lett volna ez rossz, de tömve van butaságokkal, a vége pedig teljesen összecsapott.

1; természetesen sehol, senkinek nem működik a mobilja (ásít) 2; megölnek egy fiatal párt az erdőben, kivonul a teljes bűnügyi osztály, de a helyszínhez néhány száz méterre fekvő összetákolt kunyhót, amelyben bűnjeleken és az aberrált gyilkoson kívül nem találni mást, a nagy terepfésülésben nem sikerül belokalizálni XD 3; minden tiszta vér, egy háromlábú nyomkövető csivava húsz perc alatt elvezet a fészekhez, itt erre nem gondoltak a helyszínelők. 4; A fináléban hugicát fejbekínálják egy kis ólómmal, három potenciális ellenség van összezárva a gyilkossal 20 négyzetméteren, a manus persze a hullát puszilgatva virraszt percekig......


3/10
olahmiki1959 2020 aug. 10. - 04:40:35 3/10
A sztori nem lett volna rossz, de a film utolsó 20 perce végig sötétben játszódott, emiatt élvezhetetlen volt!
Amikor a rendező és a stáb visszanézi az elkészült művet, ez nem tűnik fel nekik? Senki nem gondol arra, hogy a nézők mit fognak látni a filmből?
Kicsit össze is lett zagyválva az egész, úgyhogy emiatt 3 csillagot adok rá.