A Káli-medence kincsei

Bakancslistához adom
magyar ismeretterjesztő film, 43 perc, 2003

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Az ismeretterjesztő film a Káli-medence háromezer éves történetét és páratlan természeti adottságait mutatja be valamint azt az összetett és egyre nagyobb jelentőségű munkát, amelyet a Balaton-felvidéki Nemzeti Park a tájegység építészeti örökségének és természeti kincseinek megóvása érdekében folytat.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
idlosza 2012 febr. 04. - 12:02:30 10/10 Előzmény kerzs
Tényleg nagyon érdekes volt, igazi kedvcsináló. :)

Engem a filmben idõnként a háttér zene zavart picit,mintha nem kiemelte volna, hanem rátelepedett volna egy-egy tájékoztató szövegére.Ez mit sem von le a film tartalmi értékébõl, kár lett volna kihagyni, sõt szívesen megnézném újra.
10/10
kerzs 2008 jún. 12. - 11:36:06 10/10
Mindenkinek ajánlom ezen ismeretterjesztõ film megtekintését. Csodálatos... Magam is e környékrõl származom, Révfülöprõl és még így is kaptam új információt. A film hatására elhatároztam, körülnézek a vidéken és jobban megismerem e gyönyörû Káli-medence szépségeit. Bánatom, hogy e film vetítési idejével - keményen munkaidõben vagy az éjszaka közepén történõ vetítéssel - megfosztják a nézõket számos szép és hasznos dolog megismerésétõl. Nagyon kérem a mûsor szerkesztõit, tegyék lehetõvé e film esti órákban történõ vetítését. A Káli-medencében élõk, nyaralok, e környék "szerelmesei" minden bizonnyal örülnének, ha láthatnák e filmet. Nagyon remélem, hogy kérésem meghallgatásra talál. Hálás köszönettel: Kuczogi Erzsébet