A kis hableány 2. - A tenger visszavár

Bakancslistához adom
The Little Mermaid II: Return to the Sea
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető amerikai rajzfilm, 75 perc, 2000

Értékelés:

38 szavazatból
Szerinted?

Walt Disney egyik legkedveltebb klasszikusának, A kis hableánynak szereplői most visszatérnek, hogy újabb kalandokra hívjanak minden kicsit és nagyot!
De ezeknek a kalandoknak a főszereplője már nem a kedves Ariel, hanem rakoncátlan kislánya, Melody, aki egyébként egy halfaroknyival se jobb gyerek, mint amilyen annak idején édesanyja volt. Míg anyukája a vízből a szárazföldre vágyódott, addig Melody legnagyobb álma, hogy sellő lehessen és szabadon szelhesse a vizeket. Csakhogy a biztonsági falon kívül tilos mennie. Melody azonban nem tud ellenállni a csillogó víztükörnek, a hófehér haboknak, és kiúszik a tengerre. Ott pedig már vár rá a gonosz, hatalomra éhes Morgana, aki aljas terve megvalósításához akarja felhasználni Melody rejtett képességeit. Úgy tűnik, csak Ariel és régi barátai, Sebastian és Ficánka mentheti meg az elkóborolt porontyot. Vagy ők se? A filmből minden kiderül...
Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Szereplők

Ariel hangja
Sebastian hangja
Melody hangja
Morgana hangja
Triton király hangja

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Torolt Felhasználo 2016 máj. 04. - 11:51:27
Öt perc után érzem hogy butuolok, annyira semmi eredetiség nincs benne. Ráadásul ronda. És nélkülözi a mozgalmasságot.

Amikor pedig elkezdni rápakolni a betörést, és a kislány épp úgy elkezd titkolózni mint amibõl problémát csinált, ott meredeken süllyed a hangulat negatívba.

------------

Három másik Disney-animáció aminek nincs és nem lehet topicja:
1) Monster Mash

Huh. Drakulát, Frankeinsteint és Farkasembert megvádolja a többi szörny (köztük Jason, Chucky és az Idegen) szörnyû szóviccekkel. Ezért Dracula nõnek öltözik, és elviszi Dursleyékat Erdélybe. Scooby Doo Style.

2) An extreme Goofey movie

A veszélyes vezetés elmaradhatatlan kellék úgy látszik.

Btw, ha biztosító lennék és Goofy a környékeden lakna, én nem kötnék veled biztosítást. Semmire. Ez vizsont oda vezetne hogy Goofyt elõbb-utóbb számûzik a sivatagba, vagy egyszerûen meglincselik.

Aztán ott a szemetelés, gördeszkázás úttesten, lopás,

Kérdés: Goofy elvégzett 3 évet a 4-bõl. De az évszázadokkal ezelõtt volt. Tehát szerintem újra kell járnia mind a négyet. De akkor miért csak egyet marad? És ha csak egyet marad aznyilván az utolsó év. De ha Goofy utolsó éves, akkor miért jár a kölyke osztályába, aki elsõs?

Jut eszembe: kölök nagyon hajtott egy csajra az elsõ filmben. Az hová lett?

És ennél a filmnél kár hogy sose jutott el a film a döntõig. Ne feledjük, amit a kölyök megnyert az csak az elõdöntõ volt!

3) Buzz Lightyear of Star Command The Adventure Begins

Nos, a Disney-divízió kész volt lenyúlni a Pixar-divízió egyik lehetõségét. Ahogy a TS2-ben Merevedésnek volt filmje, itt csináltak egyet Zümmögõ Fényévnek is.

Zümm jetpackje és lézere végre mûködik. Ahogy Zurg agy-eltávolító-sebész-robotjai is, szóval egy fokkal magasabb korcsoportnak ajánlanám mint a törzsfilmeket.

Ja, mikor bevált sorozatpilotnak nevezték ki, de senki ne mondhassa hogy velem nem lehet tárgyalni.
8/10
Saphir 2012 febr. 23. - 18:47:28 8/10
Jónak jó, de nekem valahogy mégis csalódás volt. Kicsit erõltetettnek éreztem, mintha azért készítették volna el a folytatást, mert 'muszáj' volt.. 8/10 nálam.
zsikla.zoltan 2010 júl. 22. - 15:31:01
11 év telt el az 1.rész óta azt gondoltam rossz lesz.Az is lett Titanic úr és Rosszamárért érdemes megnézni:)
10/10
reveal 2010 febr. 25. - 20:23:55 10/10 Előzmény Szívkirálylányka
10 / 10 :D alap mûûû :D
10/10
Szívkirálylányka 2008 nov. 08. - 20:09:03 10/10
Még mindig imádom :)
Petrapetrus 2008 aug. 26. - 16:48:26
Hát én még nem láttam. De majd egyszer ha eljut hozzám, pótolom a hiányosságom. :-)
10/10
Szívkirálylányka 2008 júl. 08. - 14:53:18 10/10
Szerintem ez is ugyanolyan izgalmas és szuper jó, mint az elsõ rész. Itt már ugrottunk elõre az idõben. Érdemes megnézni, mert nagyon jó. Puszi :)