A lélek titkai

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Lélek Titkai című lélektani ismeretterjesztő magazinműsor 2002. áprilisa óta hallható a Civil Rádióban (2002-2005-ig Pszichoizé néven).
Az interaktív, betelefonálós műsor célja megegyezik az azt működtető Pszichológiai Ismeretterjesztő Közösség céljával, vagyis az emberismeret több évszázados bölcseletét, valamint a pszichológia és a pedagógia legújabb tudományos eredményeit ülteti át a gyakorlatba.
A fő célkitűzés az, hogy a mindennapi életben közvetlenül alkalmazható hasznos pszichopraktikákat adjunk a hallgatók kezébe, melyekkel egészségesebbé, boldogabbá és sikeresebbé tehetik életüket.
Adásról-adásra egy-egy közérdekű lélektani téma kerül nagyító alá (pl.: boldogság, nevelés, születés, halál, pályaválasztás, reklám, stb.) és megbeszélésre a stúdióban lévő szakértő vendégek közreműködésével. A műsorokat színesítik még telefonos riportok, a témákban sajátélményt szerzett vendégek, játékok, szakmai kulisszatitkok, program- és könyvajánlók és az elmaradhatatlan - műsor elsődleges célját kiszolgáló - gyakorlatban alkalmazható pszichopraktikák.
Az adások nyolc-tíz perces szövegblokkjait a témához illő zeneművek teszik élvezhetőbbé.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?