A móló

Bakancslistához adom
The Pier
15 éven aluliak számára nem ajánlott spanyol filmsorozat, 55 perc, 2019

Értékelés:

23 szavazatból
Szerinted?

Alexandra, a sikeres építész a legrosszabb rémálmával szembesül, amikor Conrado, a helyi rendőr felhívja, hogy azonosítsa a férje, Oscar holttestét Valencia közelében lévő gyönyörű Albufera tó egyik mólójánál. Baleset történt, vagy öngyilkosság? Mi történhetett, hiszen néhány órával korábban még a jövőjüket tervezték. A helyzet még rosszabbra fordul, amikor kiderül, hogy Oscar kettős életet élt, viszonya volt egy másik nővel, Veronicával. Alexandra megpróbál választ kapni a kérdéseire.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
szgabsi 2022 jan. 26. - 08:58:13 1/10
Egy meleg és feminista propaganda sorozat. Szép emberek nyalakodnak. Uncsi, nem érint meg.
10/10
guillotine77 2020 ápr. 01. - 23:15:36 10/10
amikor egy sorozat ennyire üt, olyankor különösen úgy érzem, hogy a rendezők valami elképesztő tehetséggel bírnak. ilyen mély érzéseket ennyire tűpontosan képenyőre vinni óriási beleérzőképességről és pszichológiai érzékről tanúskodik. nagyon jó sorozat, különösen ajánlom azoknak, akik átéltek már hasonlót az életben. ők úgy érezhetik, hogy nincsenek egyedül, hogy mindaz, ami velük történt, az valóban egy óriási trauma, amit iszonyú nehéz feldoldozni, hiába várja el a környezet, hogy jaj legyél már túl rajta. ez a sorozat segítheti a feldolgozási folyamatot és az emberi természet jobb megértését, abszolút ajánlom!
5/10
beenge@gmail.com 2019 júl. 28. - 00:17:04 5/10
Azon gondolkodtam, hogy manapság és ez már nem először jutott eszembe egy-egy film kapcsán, kizárólag csakis akkor tudnak eladni egy filmet, ha pornót érintő szexjelenet van benne, kb. úgy 10 percenként?! Komolyan, nem vagyok prűd... deazé'csahátmégsenemkéne... Amúgy a sorozat számomra nagyon gyenge volt, jóinduattal kapott tőlem 5 csillagot.
6/10
bannor72 2019 ápr. 21. - 20:22:08 6/10
Miután 6. rész nem volt (5. ment lett két hétig) haloványan remélem, hogy nem a 7- et agyja le az HBO...
1/10
kinguci18k 2019 márc. 24. - 15:07:14 1/10
Jaj már most komolyan arról csináltak egy filmet,hogy egy férfi két nőt dugott egyszerre több évig?
Fú de izgalmas meg minden.
Ugyanígy előfordul ez az életben a fordítottjával is és persze ebben a felállásban így is rengeteg kapcsolatban.Nő is tud kétszínű lenni,szexmániás és megcsalni a másikat évekig.És a férfi is.
Manapság ilyen a világ,ilyenek az emberek.
De ez a sorozat két rész megnézése után is egy gyenge,nyálas valami.
Késöbb meg feltételezem a két csaj még buzulni is fog majd.
Juj de jó,úgy is ez a trendi manapság az életben is.
0/10
6/10
bannor72 2019 márc. 17. - 20:52:32 6/10
Azon gondolkodtam miért mindig a férfiak? Miért a férfiak kettős életétéről van szó? Kiváncsi lennék egy forditott felállásra is. Végiggondoltam azt is, hogy egy nő erre nem lenne képes (na nem erkölcsi magasságok miatt, hanem biológiai, fiziológiai stb. determináltság miatt), de nem találtam semmit ami miatt ne lenne képes rá. Rögtön jött a következő kérdés: csak a nőt viselné meg igy a dolog, ha kiderülne, hogy a férfi él kettős életet? Sok közhelyet levonva, arra jutottam igen. Mert a nőt nem a női büszkeség irányitja, ahogy a filmben sem. Meglepő nyitottság a részéről, hogy kiváncsi: egyszerűen tudni szeretné ki is, mi is volt az elmúlt 8 éve. Nyitott vagyok arra is, hogy a férfit is ez vezérelné, de valahogy nem állná meg a helyét (egyszerúen leképeztem az életemre, az exekre) a vélt és valós férfiúi büszkeség mindenek felett állna. Nem a másik (jelen esetben nő) ugyanakkora fájdalma és a miértek kérdése.