A Szörny mentőakció

Bakancslistához adom
Escape from Planet Earth
6 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai-kanadai animációs kalandfilm, 89 perc, 2012

Értékelés:

39 szavazatból
Szerinted?

Üstökös Izmó a Baab bolygó hőse, akit mindenki tisztel tetteiért. Van egy öccse is, Elmó, aki egy kicsit józanabb gondolkodású, mint bátyja, nem olyan hűbelebalázs, és nem hág át egykönnyen szabályokat. Amikor Izmót egy újabb vészhelyzet kapcsán egy veszélyes bolygóra küldik, a szuperhős azonnal igent mond, és belesétál a gonosz Brutál tábornok csapdájába. Ezúttal Elmónak kell megmentenie őt, feleségével Kirával és kisfiával, Fürkével az oldalán.
Bemutató dátuma: 2014. május 1. Forgalmazó: ADS Service Kft.

Stáblista:

Szereplők

Lena hangja
Io hangja
Scorch Supernova hangja
Kira Supernova hangja
Thurman hangja
Shanker hangja
Gary Supernova hangja

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Sonny Crockett 2015 márc. 08. - 21:06:36 1/10
A rajzfilmgyártás legalja ez a borzalom,semmilyen korosztálynak nem ajánlom. Nem csodálom,hogy egyre több a buta gyerek,ha ilyeneken nõnek fel. Nézzék inkább az Aladdint,a Tarzant,a Szörny RT.-t,vagy a Toy Storyt,azok még jó rajzfilmek voltak.
8/10
wendorion 2014 szept. 07. - 20:33:38 8/10
Humoros, aranyos mese, csak ajánlani tudom.
7/10
alien1976 2014 máj. 12. - 06:08:09 7/10
A sztorit közepesnek mondanám, s az is elég kevés humorral volt megspékelve. Rendben, volt egy két vicces, humoros jelenet, de nem vitték túlzásba. A közepe totálisan belassult, és már - már uncsinak is lehetett mondani, amit a végén próbáltak mindenfajta akciókkal felturbózni, pedig lehet, hogy egy - két ( vagy több) poénnal jobban fel lehetett volna javítani.
Az pedig, hogy Gizmót miért csinálták ennyire furcsán ellenszenves karakterré, az egy nagy kérdésvolt számomra az egész mese alatt.
A zenérõl sem lehetne ódákat zengeni, de mondjuk, hogy rendben volt.
Az ûrlények között volt egy - két jobb figura, de azoknak is lehetett volna több poént adni.
Ami a legjobban fájt (ígérem befejezem), az a következõ :
SPOILER ********* Spoiler***********
Az ûrlénnyel távkapcsolatban randizó parancsnok.
SPOILER********SPOILER*****************
Az egész véleményem különben semmit nem ért, mert a fiamnak tetszett, és ennyi.
5/10
Bigpapa 2014 ápr. 28. - 17:34:54 5/10
Nyertem rá két jegyet, tegnap volt a Lurdyban.

Hát, soha többé nem megyek olyan filmre, amire ennyi gyerek megy! Agyrém, komolyan.Az, hogy a szülõk a minimális viselkedést sem tanítják meg a gyerekeknek. Én is voltam gyerek, anyuék folyton vittek moziba, koncertekre, de tudtam kussban ülni és figyelni. Pedig nem mondták, magamtól néztem, hogy viselkednek a felnõttek.


A film szerintem iszonyat gyenge! Erõltetett, alig van benne jó poén, ez tényleg olyan 10 éves korig ajánlott. Sok poént akartak beletenni, de 90% annyira erõltetett, hogy tényleg a 4-8 éveseken kívül senki sem nevetett rajtuk. Valakit 3x ver pofán egy felmosófa ,mert 3x rálép. Ez szerintem mindent elárul.
Imádom a Gru-t, a Szörnyek az ûrlények ellen, a Toy Storyt,a Shrek 1-et, stb., szóval látszik, nem vagyok animációellenes, de ez egyáltalán nem jó film. Nem szerethetõek a karakterek, Izmo kifejezetten ellenszenves és igazi nagyképû köcsög. Az alaptörténet is több sebbõl vérzik (oké, gyerekfilm, de az elõbb felsoroltaknál legalább jó a sztori),10 éves kor felett már kérdések merülnek fel.
Sok olyan poént kihagytak, amik ordítottak, hogy meghúzzák, de nem. Ráadásul beleírtak egy valag ûrlényt, amikkel olyan poénáradatot lehetett volna csinálni, hogy talán még egy jó film is sikeredett volna ebbõl.

4-5 pontnál nekem nem ér többet. Így, hogy ingyen volt, legyen jóindulattal 5/10
10/10
Fox Mulder 2013 nov. 16. - 22:09:52 10/10 Előzmény somersby
Nem értem miért nem játszották már réges rég a mozikban...
Nagyon jó animációs film.